Of we nu willen of niet, we beoordelen elkaar voortdurend. Op uiterlijk, afkomst, sekse, opleiding, inkomen. Binnen een paar seconden vormen we ons een beeld van de ander. Voor een kleine groep mensen pakt dat bijna altijd goed uit. Wie zijn die mensen? Wanneer hoor jij bij de ingroup en waar word jij buitengesloten? Als je het mechanisme van in- en uitsluiting begrijpt kun je het aanpakken.

Over LOKET Inc.

WOMEN Inc. biedt haar jarenlange expertise op het gebied van in- en uitsluiting nu exclusief aan onder het nieuwe label LOKET Inc. LOKET Inc. helpt organisaties, zowel profit als non-profit, bij het creëren van een heldere aanpak, intern draagvlak en concrete interventies richting een inclusieve organisatiecultuur. Onder andere De Efteling, VEA, Coca-Cola en Aegon gingen je voor.

 

De route naar een inclusieve organisatie

Hoe inclusief is jouw organisatie op dit moment? Deze kwalitatieve en kwantitatieve scan geeft inzicht in de huidige situatie.

Met de inzichten van stap 1 helpt LOKET Inc. bij het formuleren van een concreet plan van aanpak voor jouw organisatie. Advies op maat over welke interventies het meest effectief ingezet kunnen worden, hoe dat aan te pakken en hoe om te gaan met interne weerstand.

LOKET Inc. biedt concrete interventies in de vorm van masterclasses over inclusief werkgeverschap, inclusieve gezondheidszorg en inclusieve media. Ook is er de mogelijkheid voor verschillende versnellingstrajecten op maat.

Masterclasses

 
 
 

Het team

 
 
 
 

Elze Ghijsen

Coördinator LOKET Inc.

Emma Lok

Directeur Strategie en Communicatie

Masha Trommel

Specialist Inclusief Werkgeverschap
 

Maria van Tongeren

Coördinator Masterclasses

De trainers

 
 

Jannet Vaessen

Directeur Bestuurder WOMEN Inc., auteur IEDEREEN Inc.

Hajar Fallah

Redacteur/Specialist Beeldvorming

 
 
 

Opdrachtgevers

LOKET Inc. zet zich in voor een divers palet aan organisaties, zowel voor profit als voor non-profit organisaties. Voor bedrijven die de ambitie hebben om een verandering te bewerkstelligen op het gebied van inclusiviteit maar nog niet weten hoe dit te doen. En een partner zoeken die intern draagvlak kan creëren en de ambities versneld kan realiseren of kan aanjagen.

Recente opdrachtgevers zijn o.a. VEA, De Efteling, Coca Cola en AEGON.

Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met Elze Ghijsen,

via elze@womeninc.nl of 020-7884231.