Doe mee

WOMEN Inc. verbetert sinds 2005 de positie van vrouwen in Nederland. Wij zetten ons elke dag in voor een samenleving met gelijke kansen voor iedereen, ongeacht gender of sekse.
En dat kunnen we niet zonder jou! Kijk hieronder wat jij kan doen.

Aan de slag!

Bekijk hier wat jij kunt doen voor een gelijkwaardiger Nederland

Steun WOMEN Inc. met een donatie

Vind je het belangrijk wat we doen en wil je ons graag financieel ondersteunen? Jouw donatie is zeer welkom!

Doneer aan WOMEN Inc.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen? We versturen elke maand onze nieuwsbrief met nieuws, informatie en inspiratie. Daarnaast ontvang je ook campagne updates.

Schrijf je in

Stem Gendergelijkheid

De rol van de overheid is essentieel in het bereiken van gelijke kansen van iedereen, ongeacht gender of sekse. De gemeenteraadsverkiezingen zijn daarom van groot belang. Stem op 16 maart voor gendergelijkheid!

Lees hier hoe

Spreek je uit!

Wees niet bang om op te komen voor gelijke kansen. Spreek je uit en ga het gesprek aan met mensen in jouw omgeving. Op onze site kun je alle informatie vinden die je maar nodig hebt om goed en duidelijk je punt te maken!

Lees meer over gelijke kansen

Word Funding Mother

Wil jij WOMEN Inc. langdurig financieel ondersteunen en toegang tot een exclusief netwerk van vrouwen die net als jij geloven in WOMEN Inc.? Word dan Funding Mother!

Lees meer over het Funding Mothers Netwerk

Eindejaarsgeschenk

Het eind van het jaar komt er weer aan en dat betekent: een eindejaarsgeschenk. Als werkgever kun jij medewerkers de optie geven om hun eindejaarsgeschenk als donatie aan WOMEN Inc. te doen. Meer weten? Neem contact op met Karlijn Straver, Programmamanager Werk bij WOMEN Inc.

Mail Karlijn

Overal, altijd, gelijke kansen voor iedereen.

We blijven het herhalen. Net zo lang tot het niet meer nodig is.