aanTafel

Schuif met WOMEN Inc. aanTafel en zet je dromen om in durven en doen! Doe mee aan een gesprek en motiveer jezelf en elkaar om kansen te zien en te grijpen.

Heb je zin in een goed gesprek met vriendinnen of vrouwen die je (nog niet) kent? Even over iets anders praten en elkaar een (energie)boost geven? Schuif dan aanTafel! Bij aanTafel ga je met elkaar in gesprek aan de hand van een van de draaiboeken: Doel, Lef of Netwerk. Heel simpel en succes gegarandeerd.

Drie gespreksmethodes

Om meteen tot de kern te komen hebben we drie gespreksmethodes ontwikkeld. Elk soort gesprek stelt andere vragen en levert andere antwoorden en inspiratie op!

Doelgesprek

Wil je wel iets, maar weet je nog niet precies wat? Of weet je al wat je wilt, maar nog niet hoe je daarmee aan de slag kunt gaan? Deel je successen (hoe groot of klein ook), vertel waar je naartoe wilt en krijg tips en advies. Het Doelgesprek levert je gegarandeerd nieuwe denkrichtingen op. In samenwerking met Jump Movement

Lefgesprek

Wat betekent Lef voor jou? Bij welke ervaring had je Lef nodig en wat gebeurde er toen? Denk je eens in hoe het zou zijn als je oneindig veel Lef zou hebben: dan ligt de wereld aan je voeten, toch? Geïnspireerd op de dialoogmethodiek van Nederland In Dialoog.

Netwerkgesprek

Stel dat je gewoon durft te vragen wat je nodig hebt of zou willen? En dat je direct allemaal handige tips krijgt om je daarbij te helpen? Dat is waar het Netwerkgesprek over gaat. Iedere vrouw heeft iets te vragen en iets te bieden aan een ander. Bij het Netwerkgesprek leer je de goede vraag, op het goede moment, aan de juiste mensen te stellen. Geïnspireerd op de #Durftevragen.

Gespreksleiders

Om een gesprek in goede banen te leiden, heeft elk gesprek een gespreksleider. De belangrijkste taak van de gespreksleider aanTafel is om ervoor te zorgen dat alle deelnemers de ruimte krijgen voor hun verhaal. De gespreksleider volgt de stappen uit het draaiboek en let op de tijd. Daarnaast doe je zelf ook gewoon mee met het gesprek. Je bent dus eigenlijk een deelnemer met een inspirerende voorbeeldrol.

Om gespreksleider te worden volg je eenmalig een gratis training op een locatie bij jou in de buurt. Je leert in één dag alles over de gespreksmethodieken, hoe je deelnemers kunt helpen bij het stellen van de juiste vraag en je kunt oefenen met de gesprekken. Na afloop van de training ontvang je een certificaat en bovendien kun je de titel ‘Gesprekleider bij WOMEN Inc.’ toevoegen aan je cv.

 

Meld je aan als gespreksleider

Interesse?

Lijkt het je leuk om gespreksleider te worden, maar is er geen training bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Neem contact op met Niki Veeger.

E-mail Niki

Een gesprek aanmaken

Ben je gespreksleider en wil je een gesprek organiseren? Vul onderstaand formulier en dan wordt jouw gesprek meegenomen in onze agenda.