Onderzoek en advies: Doorstroom en representatie

Nederland loopt achter als het gaat om doorstroom en representatie van vrouwen op de arbeidsmarkt. Voor werkgevers is aandacht besteden aan doorstroom en representatie een effectieve manier om te zorgen voor behoud van talent. Hoe staat de in-, door- en uitstroom (mobiliteit) tussen vrouwen en mannen ervoor binnen jouw organisatie?

In samenwerking met onze partner AnalitiQs biedt WOMEN Inc. de Mobiliteitsanalyse. In deze analyse brengt AnalitiQs, expert op het gebied van HR dataonderzoek en -analyse, de mobiliteit in jouw organisatie in kaart. Zo worden bijvoorbeeld new hires, promoties en exits berekend, en worden de verschillen tussen vrouwen en mannen bekeken, gecorrigeerd voor onder andere functieschaal, tijd in dienst en leeftijd.

Voor het onderzoek rekenen wij afhankelijk van het grootte van de organisatie en specifieke wens een gepaste prijs (€ 13.500,- tot € 18.500,-). Aanvullend schrijft WOMEN Inc. een adviesrapport met daarin handvatten voor de vervolgaanpak en het beleid.

Praktische informatie

  • Prijs: € 5.000,- tot € 20.000,- excl. BTW* 
  • Taal: Nederlands of Engels
*Dit is een prijsindicatie voor het onderzoek en advies. Afhankelijk van de exacte wensen, afspraken en het type organisatie kan deze prijs enigszins afwijken.
Ik heb interesse in deze sessie