Keynote
Gender & Financien:

Meer vrouwen dan mannen in Nederland zijn op dit moment financieel afhankelijk van een partner of de overheid. De beschikking over voldoende financiële middelen om jezelf en eventuele anderen te kunnen onderhouden biedt mogelijkheid om zelf keuzes te maken, en is daarom een hele belangrijke voorwaarde voor een gelijkwaardige samenleving.

Van de start op de arbeidsmarkt tot aan pensioen: in deze Keynote stippen we belangrijke levensgebeurtenissen aan die van invloed zijn op de financiële positie van vrouwen. We kijken naar de rol die de overheid, financiële dienstverleners en vrouwen en hun partners zelf kunnen spelen. Wat doet WOMEN Inc. op dit onderwerp? En hoe kan jij een bijdrage leveren? Tijdens de Keynote is er ruimte voor vragen en dialoog. Na afloop heb je inzicht gekregen in de financiële positie van vrouwen in Nederland, hoe we deze kunnen verbeteren, en kun je met de geleerde lessen direct in de praktijk aan de slag.

Praktische informatie

  • De keynote duurt ongeveer 60 minuten en kan zowel online als live op locatie gegeven worden. Deze keynote is geschikt als opening van evenementen over financiële (gender)gelijkheid in Nederland en is toegankelijk voor mensen met en zonder kennis van diversiteit en inclusie.
  • Indien beschikbaar kunnen we voorbeelden uit jouw organisatie, zoals KPI’s, meenemen in de keynote.
  • Aantal deelnemers: onbeperkt
  • Prijs: € 1.575,- excl. BTW* 
  • Taal: Nederlands of Engels
  • Informatie vs. interactie: 90% informatie en 10% interactie
*Dit is een prijsindicatie voor een reguliere keynote. Afhankelijk van de exacte wensen, afspraken en het type organisatie kan deze prijs enigszins afwijken.
Ik heb interesse in deze sessie