Onderzoek en advies: Gelijke beloning

In Nederland verdienen vrouwen gemiddeld minder dan mannen. De laatste cijfers van het CBS tonen aan dat de loonkloof langzamerhand kleiner wordt, maar het gaat nog niet snel genoeg. Gelijke beloning is een belangrijk onderdeel van inclusief werkgeverschap en in de politiek wordt gesproken over wetgeving die bedrijven verplicht transparant te zijn over hun beloningen. Als werkgever kun je onderzoeken of er in jouw organisatie sprake is van gelijke beloning.

In samenwerking met onze partner AnalitiQs biedt WOMEN Inc. de Gelijk Loon Analyse. In deze analyse brengt AnalitiQs, expert op het gebied van HR dataonderzoek en -analyse, in kaart of er in jouw organisatie sprake is van gelijke beloning. Voor het onderzoek rekenen wij afhankelijk van de grootte van de organisatie en specifieke wens een gepaste prijs (€ 3.000,- tot € 18.400,-). Aanvullend schrijft WOMEN Inc. een adviesrapport met daarin handvatten voor de vervolgaanpak en het beleid.

Praktische Informatie

  • Prijs: € 5.000,- tot € 20.000,- excl. BTW* 
  • Taal: Nederlands of Engels
*Dit is een prijsindicatie voor het onderzoek en advies. Afhankelijk van de exacte wensen, afspraken en het type organisatie kan deze prijs enigszins afwijken.
Ik heb interesse in deze sessie