Tips om beter te onderhandelen

We hebben alle tips voor je op een rij gezet om beter te onderhandelen. Ga voortaan vol zelfvertrouwen een onderhandeling in! 

DOWNLOAD HIER ALLE TIPS OM BETER TE ONDERHANDELEN.

Wist je dat vrouwen onderhandelen wel belangrijk vinden maar het niet heel vaak doen? Voor veel vrouwen gaat onderhandelen gepaard met nervositeit (‘ik durf het niet’), stress (‘ik doe het maar niet want het lever me stress op’), en/of (te veel) inlevingsvermogen waardoor onderhandelen lastig is.

Herken je dit, en wil je het graag veranderen? Tijdens onze workshop ontwikkel je meer vaardigheden om te onderhandelen op kantoor, aan de keukentafel en op het schoolplein. Daarnaast zal je gedurende de interactieve workshop aan de slag gaan met een persoonlijke case zodat je gelijk in praktijk kan brengen wat je geleerd hebt. Je zal meer zelfvertrouwen krijgen en ervaren dat onderhandelen ook leuk kan zijn. Houd onze agenda in de gaten voor nieuwe workshops onderhandelen!

Ben je geïnteresseerd in de workshop onderhandelen voor jouw organisatie/medewerkers/partners? Neem dan contact op met Madelon Engelen via madelon@womeninc.nl of 020 788 42 31.