• WOMEN Inc.
   
  WOMEN Inc. is hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. WOMEN Inc. agendeert, versterkt, verbindt & biedt podium.
 • Podium
   
  Het Podium is er speciaal voor jou. Een unieke plek waar vrouwen samenkomen en elkaar versterken. Toon lef en schrijf mee!
 • Prikbord
   
  Heb je een vraag, een tip of een aanbod? Plaats het op het prikbord en laat het netwerk voor je werken!
 • aanTafel
   
  Trek in een goed gesprek? Zet dromen om in durven en doen! Schuif aanTafel.
 

Over ons

WOMEN Inc. is sinds 2005 hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken en daarmee de kansen van alle vrouwen in Nederland.

Sinds 2013 richt WOMEN Inc. zich op twee thema’s die voor alle vrouwen relevant zijn, namelijk GELD en GEZONDHEID.

WOMEN Inc. spreekt professionals aan over hoe zij de kansen voor vrouwen kunnen vergroten, en roept vrouwen op zichzelf en elkaar te versterken binnen het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk. WOMEN Inc. doet dit op vier manieren:

1. WOMEN Inc. geeft vrouwen gerichte informatie om hun positie te verbeteren,
2. WOMEN Inc. brengt vrouwen samen en biedt een podium, platform en springplank,
3. WOMEN Inc. zet belangrijke onderwerpen op de maatschappelijke agenda rondom de thema’s geld en gezondheid.
4. WOMEN Inc. verandert concreet de kansen voor vrouwen op de twee thema’s, in politiek en beleid (monitoring en regelgeving), bij werkgevers en werknemers en in beeldvorming.


WOMEN Inc. doet dit door te agenderen, verbinden, versterken, een podium te bieden en te onderzoeken. Met meer vrouwen vormen we een krachtig, uniek en onafhankelijk collectief. We zijn een elkaar versterkend netwerk dat Nederland verbetert. Meer gelijkheid is namelijk niet alleen goed voor vrouwen zelf: ook de economie, de kennis, de zorg en de cultuur in Nederland worden er beter van.