Delen

Bedankt!

Zo, dat was het dan! Wat hebben we van jullie genoten de afgelopen week. Bedankt voor alle reacties, hartjes, mailtjes en blije foto’s die we van jullie hebben ontvangen. Hopelijk hebben jullie het naar jullie zin gehad. Nog niet genoeg van het festival? Kijk hier het programma terug!

Kijk hier het hele festival terug

Gedeelde verhalen: 4 generaties activisme

Het feminisme in Nederland is in de loop van de jaren ontwikkeld, gegroeid en nog altijd even relevant. Vier generaties activisten delen hun ervaring. Waar zetten ze zich voor in en hoe willen ze verandering teweeg brengen?

Bekijk de talkshow

Q&A over Body Positivity

Body Positivity hoor je misschien steeds vaker om je heen… Er wordt ook wel gesproken over de Body Positivity Movement. Maar wat is dat? En wat wil deze movement eigenlijk bereiken?

Bekijk de Q&A

Q&A Mannen en Feminisme

“Maar werken er dan mannen bij WOMEN Inc.?!” Het is een vraag die onze redacteur Sander vaak krijgt. Kun je als man wel feminist zijn? Wat is de rol van mannen in het behalen van gendergelijkheid en op welke manier is feminisme goed voor mannen?

Kijk terug

Koffietijd

Luister naar onze directeur-bestuurder Jannet Vaessen in een uitzending van Koffietijd, waarin zij vertelt over het belang van WOMEN Inc., onze behaalde successen en wat ze verwacht voor de toekomst!

Bekijk de uitzending

Q&A 15 jaar WOMEN Inc. en nu?

Na 15 jaar WOMEN Inc. kunnen we terugblikken op geweldige doorbraken en mijlpalen. Maar hier stopt het natuurlijk niet. We gaan door met onze missie ‘Gelijke kansen voor iedereen, ongeacht gender of sekse’, totdat het niet meer nodig is!

Bekijk de Q&A

Podcast WOMEN Inc.

Is de emancipatie in Nederland voltooid? De verhalen en persoonlijke ervaringen van de mensen die aan het woord komen in de WOMEN Inc. podcast bewijzen van niet.

Beluister de podcast

Genderverschillen op de sofa

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen mensen in de geestelijke gezondheidszorg op het gebied van sekse en gender? En hoe kunnen we hier rekening mee houden? Bekijk de uitzending nu terug.

Bekijk de uitzending

Uitgelicht

Jannet Vaessen over 15 jaar WOMEN Inc.

Jannet Vaessen, directeur-bestuurder en oprichter van WOMEN Inc. vertelt over het 15-jarig jubileum van de belangenorganisatie die als missie heeft dat het voor je kansen niet uitmaakt of je een jongen of meisje bent. Mooie doorbraken zijn gerealiseerd en tegelijkertijd is er nog veel te doen. WOMEN Inc. gaat door tot iedereen gelijke kansen heeft!

Bekijk de video

NCR: "Wij stonden veel meer op de barricaden"

WOMEN Inc. bestaat vijftien jaar. Nog altijd is er genoeg om voor te strijden als het gaat om gelijke rechten tussen groepen. In gesprek met Jannet Vaessen, Nel Willekens en Zaïre Krieger.

Lees het interview

Parool: ‘Het is tijd voor een minister van inclusiviteit’

Geen loonkloof, goed ouderschapsverlof voor partners: Women Inc. wil gelijke kansen voor iedereen. In het jubileumjaar valt er nog genoeg te behalen voor de toekomst. In gesprek met Jannet Vaessen.

Lees het interview

Vrijwillige bijdrage

We vinden het enorm belangrijk dat iedereen bij Het WOMEN Inc. Jubileumfestival kan zijn, daarom zijn alle programma’s gratis. Wil je toch een bijdrage leveren? Dat wordt enorm gewaardeerd! WOMEN Inc. kan jouw bijdrage goed gebruiken om onze missie voort te zetten.

Doneer

15 jaar WOMEN Inc.

15 jaar geleden begonnen we aan onze missie om bij te dragen aan een samenleving waarin het voor je kansen niet uitmaakt of je een jongetje of meisje bent, een man of vrouw. (Of beter gezegd: gelijke kansen voor iedereen, ongeacht gender en sekse).

Lees verder