Loonverschil onder managers is groot!

Het gemiddelde loonverschil tussen mannen en vrouwen in Nederland is nog steeds 17,6 procent. In de financiele sector is dit zelfs 30 procent! WOMEN Inc. wil organisaties stimuleren om zich meer te gaan inzetten voor gelijke beloning tussen vrouwen en mannen. Daarom gaan we vanavond tijdens de expertmeeting op de Zuidas in discussie over ongelijke beloning onder begeleiding van Jort Kelder. Lees meer over de expertmeeting.

Op NU.nl verscheen een artikel over loonverschil onder managers. Een mannelijke manager verdient gemiddeld 20,7 procent meer dan een vrouwelijke manager. Uit de Loonwijzer/Monsterboard Wage Index blijkt dat het salarisverschil neerkomt op €5,10 per uur. Bovendien is het loonverschil in het afgelopen jaar alleen maar gegroeid. Lees het hele artikel op NU.nl

Pak samen met ons loonverschil aan!
Vind jij loonverschil ook niet meer van deze tijd? Support onze campagne en sluit je aan! WOMEN Inc. wil de kansen van vrouwen in Nederland vergroten. Door je aan te sluiten bij ons netwerk kunnen wij onderwerpen die vrouwen belangrijk vinden breder maatschappelijk op de agenda te zetten, bij politici, media, bedrijfsleven, instituten, wetenschappers en overheden. Sluit je aan bij ons netwerk en blijf op de hoogte van actuele onderwerpen en activiteiten. Sluit je aan!