Heb jij als vrouw niet de zorg gekregen die je nodig hebt?

Heb jij als vrouw niet de zorg gekregen die je nodig hebt? We horen graag je verhaal!

WOMEN Inc. zet zich in voor de erkenning van de verschillen tussen vrouwen en mannen in de gezondheidszorg. Nog steeds krijgen vrouwen vaak niet de zorg die ze nodig hebben, omdat er geen rekening wordt gehouden met vrouwspecifieke ziektebeelden en symptomen. Ook worden medicijnen nog te weinig op vrouwen getest waardoor vrouwen vaak onverwachte bijwerkingen hebben.

Klinkt dit herkenbaar? Heb jij ook iets soortgelijks meegemaakt? Dan horen we graag je verhaal! Werd je van het kastje naar de muur gestuurd omdat artsen geen rekening hielden met jou als vrouw? Had je het gevoel dat je niet gehoord werd omdat je symptomen niet hetzelfde waren als de symptomen die een man zou hebben? Hoe ging je hiermee om? Log in bij WOMEN Inc. en schrijf vervolgens je eigen verhaal op ons Podium! Wil je liever eerst contact opnemen met ons? Dan kan dat via info@womeninc.nl.

Aukje (63) vertelt dat ze jarenlang met hartklachten rondliep, omdat de artsen te weinig kennis hadden van het vrouwenhart. 

» Lees het verhaal van Aukje

Jouw verhaal is voor ons heel belangrijk! WOMEN Inc. haalt graag verhalen van vrouwen op. Zo kunnen we het onderwerp verder op de kaart zetten, inzetten op verandering bij politiek en overheid en andere vrouwen inspireren om voor zichzelf op te komen bij de arts. Zo ontstaat meer bekendheid voor dit onderwerp en kunnen we samen de gezondheidszorg naar een hoger plan tillen. Zodat vrouwen en mannen de zorg krijgen die ze nodig hebben. 

» Deel je verhaal op het Podium