Amsterdamse vrouwen vergroten hun netwerk!

Vrijdag 12 december 2014 stond in het teken van netwerken! Allerlei vrouwen uit Amsterdam kwamen samen om zichzelf en elkaar te versterken. Wethouder Simone Kukenheim gaf een open interview en er werd heel veel informatie uitgewisseld. Deze netwerkbijeenkomst smaakt naar meer! 

In gesprek
Samen met Gemeente Amsterdam organiseerde WOMEN Inc. de bijeenkomst in Pakhuis de Zwijger. Iedereen heeft immers iets te bieden en netwerken is ontzettend belangrijk. Ondanks het noodweer kwamen veel vrouwen op de netwerkbijeenkomst af. Een divers gezelschap zorgde voor een zaal vol kennis en netwerken. Van een grafisch vormgever, een redacteur, een criminoloog, een werkzoekende tot aan de wethouder, ze gingen allemaal met elkaar in gesprek. 


Foto: Rebke Klokke / WOMEN Inc. 

Een inspirerende wethouder
Presentatrice Anousha Nzume interviewde wethouder Simone Kukenheim en de directeur van WOMEN Inc. Jannet Vaessen. Ze vertelden over hun persoonlijke ervaring met netwerken. Jannet Vaessen gaf aan: "Ik geef vaak eerst iets weg en zo zet ik al lijntjes uit. Als ik dan zelf een vraag heb merk ik dat het helpt en ik eerder iets aangeboden krijg".

De wethouder gaf een mooi advies aan de vrouwen in de zaal: "Het is keihard werken, maar met voldoende lef bereik je je doel!"  

Netwerkgesprek
Na het plenaire deel ging iedereen in gesprek aan de hand van verschillende stappen. Deze stappen werden ingeleid door de gespreksleiders die aan tafel zaten. Aan de hand van deze stappen vertel je concreet wat jij nodig hebt om jezelf te versterken. De andere vrouwen aan tafel geven tips. Je staat versteld van de kennis en ervaringen die zijn uitgewisseld!Doel, lef en netwerk!
In 2015 zal WOMEN Inc. naast de NETWERKgesprekken ook LEFgesprekken en DOELgesprekken faciliteren. Daarmee bieden we vrouwen een DOEL om richting te geven, LEF om het onbekende tegemoet te treden en NETWERK voor steun en support. We geloven dat je met deze drie ingrediënten een stap kan zetten en jezelf kan versterken. Ben jij hierin geïnteresseerd en lijkt het je bijvoorbeeld leuk om gespreksleider te zijn? Sluit je gratis aan bij het WOMEN Inc. netwerk dan houden we je op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten en de mogelijkheid om gespreksleider te worden.

Meer foto's vind je in het album op Facebook