Doelen stellen!

donderdag 15 augustus 2019
 

Doelen stellen

We hebben allemaal dromen en soms blijft het bij dromen. Om dromen echt haalbaar te maken moet je eerst doelen stellen zodat je weet waar je naartoe gaat en geef jezelf een bepaalde tijd daarvoor. De weg daarnaartoe zal niet altijd even makkelijk zijn, je zult soms drie stappen achteruit moeten om weer twee vooruit te gaan maar dat geeft niet. Geef nooit op! Je pad kan en mag veranderen maar zorg dat je einddoel hetzelfde blijft.

Men durft soms hun dromen niet waar te maken omdat ze bang zijn, bang omdat ze niet weten wat er op ze afkomt. Maar als je het niet probeert zal je ook nooit weten of het zal lukken, dan blijft een droom een droom. Besluit om doelen te gaan stellen, maak een strategie wat en hoe je het wilt behalen. Dit geeft ook energie omdat je ergens naartoe werkt.

Nadat ik doelen ben gaan stellen, heb ik ook echt vooruitgang geboekt in alles wat ik doe, privé zowel zakelijk. Mijn houding is daardoor veranderd, ik vang bepaalde situaties beter op doordat ik gemotiveerd ben en een doel heb. 

De focus is beter, wat heel belangrijk is om je doel te behalen.

xxx Jennifer