• WOMEN Inc.
   
  WOMEN Inc. is hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. WOMEN Inc. agendeert, versterkt, verbindt & biedt podium.
 • Podium
   
  Het Podium is er speciaal voor jou. Een unieke plek waar vrouwen samenkomen en elkaar versterken. Toon lef en schrijf mee!
 • Prikbord
   
  Heb je een vraag, een tip of een aanbod? Plaats het op het prikbord en laat het netwerk voor je werken!
 • aanTafel
   
  Trek in een goed gesprek? Zet dromen om in durven en doen! Schuif aanTafel.
 

De tafel van één

Vrouwen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt willen vaak (weer) aan de slag maar weten niet waar ze moeten beginnen. De tafel van één is een initiatief en aanpak van WOMEN Inc. om de participatie van vrouwen in gemeenten te stimuleren.

Jump Movement ontwikkelde de aansprekende en effectieve methodiek voor de tafelgesprekken. Met De tafel van één maakt WOMEN Inc. vrouwen bewust van hun kwaliteiten en hoe zij hun economische zelfstandigheid zélf kunnen realiseren.

In maart 2012 is De tafel van één van start gegaan in aanwezigheid van H.M. Koningin Máxima. Het project heeft als doel vrouwen een stap te laten zetten op de participatieladder, richting (vrijwilligers)werk of opleiding.

De tafel van één heeft de afgelopen jaren in 14 gemeenten duizenden  vrouwen geïnspireerd en geactiveerd. Onafhankelijk onderzoek van DSP heeft uitgewezen dat van alle vrouwen die hebben deelgenomen 20% een (betaalde) baan heeft gevonden of een opleiding is gaan volgen. Een treffende uitkomst waaruit blijkt: deze aanpak werkt!

Wilt u meer weten over De tafel van één? Of wilt u De tafel van één in uw gemeente? Neem contact op met Pauline Schipper, senior projectmanager, via pauline@womeninc.nl of 020-7884231.