• WOMEN Inc.
   
  WOMEN Inc. is hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. WOMEN Inc. agendeert, versterkt, verbindt & biedt podium.
 • Podium
   
  Het Podium is er speciaal voor jou. Een unieke plek waar vrouwen samenkomen en elkaar versterken. Toon lef en schrijf mee!
 • Prikbord
   
  Heb je een vraag, een tip of een aanbod? Plaats het op het prikbord en laat het netwerk voor je werken!
 • aanTafel
   
  Trek in een goed gesprek? Zet dromen om in durven en doen! Schuif aanTafel.

WOMEN Inc. wint Bronzen Effie voor 'Behandel me als een dame'

2 november 2016

 

WOMEN Inc. heeft op dinsdag 1 november een Bronzen Effie gewonnen voor de campagne 'Behandel me als een dame'. Wij zijn zeer vereerd met de prijs en het juryrapport! De campagne is ontwikkeld in samenwerking met KesselsKramer, JALT, Bratpack Internetdiensten en Motivaction.

 

  

 

Uit het juryrapport:

 

"Met een beperkt, maar efficiënt ingezet budget en door maximaal gebruik te maken van het bestaande netwerk, heeft WOMEN Inc. een doorbraak gerealiseerd in een maatschappelijk probleem van levensbelang. Door de campagne van twee kanten in te steken, is de kans op succes vergroot. Enerzijds de opinion leaders: de groep waarbinnen de verandering moet optreden. Anderzijds het publiek: de groep die beslissingsmakers dwingt actie te ondernemen. Met als resultaat een zichtbaar tipping point op het belangrijke onderwerp gendersensitieve zorg."