• WOMEN Inc.
   
  WOMEN Inc. is hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. WOMEN Inc. agendeert, versterkt, verbindt & biedt podium.
 • Podium
   
  Het Podium is er speciaal voor jou. Een unieke plek waar vrouwen samenkomen en elkaar versterken. Toon lef en schrijf mee!
 • Prikbord
   
  Heb je een vraag, een tip of een aanbod? Plaats het op het prikbord en laat het netwerk voor je werken!
 • aanTafel
   
  Trek in een goed gesprek? Zet dromen om in durven en doen! Schuif aanTafel.

Opnieuw een geweldige bijdrage van de Nationale Postcode Loterij

13 februari 2017

De Nationale Postcode Loterij ondersteunt WOMEN Inc. bij het vergroten van de kansen van vrouwen en het realiseren van beweging rondom de thema's geld & gezondheid. Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala, dat dit jaar op 6 februari plaatsvond, zijn de goede doelen bekend gemaakt die van de Nationale Postcode Loterij een donatie ontvangen.

Vier jaar geleden werd al bekend dat WOMEN Inc. 5 jaar lang met een jaarlijkse bijdrage ondersteund zou worden. Ook in 2016 heeft WOMEN Inc. een geweldige bijdrage ontvangen. De Nationale Postcode Loterij kiest voor WOMEN Inc. op basis van het werk dat wij doen op het gebied van het bevorderen van de sociale cohesie in de Nederlandse samenleving. 

WOMEN Inc. wil alle deelnemers van de Postcode Loterij bedanken voor deze geweldige bijdrage. Hierdoor kunnen we nog meer vrouwen in Nederland versterken!