WOMEN Inc. lanceert unieke netwerkformule: aanTafel

WOMEN Inc. bestaat nu tien jaar en weet uit ervaring en door onderzoek dat vrouwen drie dingen nodig hebben voor een volgende stap: doel, lef en netwerk. Met het nieuwe WOMEN Inc. initiatief aanTafel gaan vrouwen zelf en samen aan de slag met deze drie essentiële vaardigheden.

Vrouwen hebben doel, lef en netwerk nodig
Ook uit de resultaten van een door Motivaction uitgevoerde, representatieve peiling onder meer dan 500 vrouwen blijkt het belang van doel, lef en netwerk:

  • 1 op de 4 vrouwen laat zich bij het stellen van een DOEL leiden door wat anderen van haar verwachten.
  • Slechts 50% van de vrouwen vindt van zichzelf dat ze LEF heeft. En één op de drie vrouwen zegt met een vleugje méér lef andere keuzes te zullen maken.
  • Slechts 25% van de vrouwen zet hun NETWERK regelmatig in om hun doelen te bereiken.

Kansen benutten met aanTafel
Door aanTafel worden de drie vaardigheden bij vrouwen geprikkeld en verder ontwikkeld zodat vrouwen hun kansen optimaal kunnen benutten. Om hun dromen om te zetten in durven en doen. aanTafel bestaat uit drie gespreksmethodieken waarin doel, lef of netwerk centraal staat. Met behulp van deze methodieken motiveren vrouwen zichzelf, een ander en elkaar om kansen te zien en te grijpen.

De drie gespreksmethodieken
Het Doelgesprek, in samenwerking met Jump Movement, richt zich op wie je bent en wat je wilt. Tijdens het Lefgesprek, geïnspireerd op Nederland in Dialoog, denk je na over wat er zou gebeuren als je oneindig veel lef zou hebben. En bij het Netwerkgesprek, geïnspireerd op Durftevragen, leer je hoe je de juiste vraag, op het juiste moment, aan de juiste mensen stelt.

Voor alle vrouwen
aanTafel is zeer toegankelijk en laagdrempelig: vrouwen gaan in gesprek in hun eigen woonkamer, aan de keukentafel van de buurvrouw of in het buurthuis. En dankzij de verbintenis met het WOMEN Inc. netwerk vergroten zij hun netwerk en leren ze nieuwe mensen kennen.

Meedoen?
Wil je meer weten of zelf aanTafel schuiven? Kijk dan hier!

» Download het persbericht