Waarom ons congres 'De toekomst van de gezondheidszorg' een Gouden Giraffe won

Op 12 september gaf Elze Ghijsen, Coördinator Evenementen, een presentatie over ons evenement 'De Toekomst van de Gezondheidszorg' voor een grote groep eventprofessionals in Baarn. Als een van de vier Gouden Giraffe-winnaars, vertelden we hier over onze succesfactoren van de bijeenkomst. Wat was voor ons de belangrijkste les en wat nemen we mee naar volgende evenementen?

De succesfactoren van ons congres
WOMEN Inc. won de award in de categorie 'congressen'. Elze presenteerde onze case én onze belangrijkste lesson learned: "Het hoofddoel was het agenderen van gendersensitieve gezondheidszorg en dankzij de aanwezigheid van de zes sleutelfiguren die het mandaat hebben verandering te realiseren in alle disciplines van de gezondheidszorg en koningin Máxima, kon niemand meer om het congres heen. Het onderwerp kreeg volop aandacht in nieuwsmedia en vormde de aftrap van de campagne 'Behandel me als een dame'. Onze belangrijkste les: breng de juiste mensen samen én vergroot je impact door het bieden van nieuwswaarde."

Het vervolg: Congres Gender & Gezondheid op 5 oktober
Op 5 oktober aanstaande organiseren we het vervolg op dit congres en brengen we opnieuw belangrijke stakeholders uit de gezondheidszorg samen om de nieuwste inzichten op het gebied van gender & gezondheid te delen en te bediscussiëren wat er nog nodig is voor zorg op maat. Met dit congres hopen we uiteraard opnieuw een Gouden Giraffe te winnen. Maar het belangrijkste: zoveel mogelijk professionals uit de gezondheidszorg samenbrengen om te spreken over gendersensitieve gezondheidszorg en weer een stap dichterbij zorg op maat te zetten.  
 

Ben jij of ken jij een professional uit de gezondheidszorg die hier absoluut bij aanwezig moet zijn? 
Meld je dan aan via: old.womeninc.nl/5oktober