Robin de Puy nieuwe Fotograaf des Vaderlands

Robin de Puy is de nieuwe Fotograaf des Vaderlands en hiermee is ze een jaar lang het gezicht van de Nederlandse professionele fotografie. Wij zijn super trots omdat we een hele fijne samenwerking hebben gehad tijdens onze actie ‘Behandel me als een dame’! Lees in dit artikel wat Robin de Puy uniek maakt.

 

 

"Behandel me als een dame"

Dit prachtige beeld voor onze campagne ‘Behandel me als een dame’ is gemaakt door fotograaf Robin de Puy. Wat deze foto zo bijzonder maakt is de diversiteit aan vrouwen in beeld, maar ook de blik in de ogen van deze vrouwen. Het is heel duidelijk dat we niet vragen om gelijke kansen op gezondheid, maar dat we dit eisen. Dat de campagne hierdoor een succes is geworden blijkt ook uit de groeiende steun: nog geen half jaar later en ruim 1.6 miljoen mensen steunen de actie!

 

 

“Een organisatie zoals WOMEN Inc. is onmisbaar. Van veel zaken heb ik - en met mij vele anderen - geen weet. De bewustwording die WOMEN Inc. creëert, is erg belangrijk. Dat is een van de redenen waarom ik graag met ze wilde samenwerken. Een fijne samenwerking met 1 focus; behandel me als dame!” - Robin de Puy, professionele fotograaf