Meeschrijven over gender en gezondheid?

Het Tijdschrift voor Genderstudies is op zoek naar wetenschappelijke schrijvers die over gendersensitiviteit in gezondheid willen schrijven voor hun nieuwste nummer. Altijd al zelf willen schrijven over dit onderwerp waar WOMEN Inc. al jaren voor pleit? Dan is dit je kans!

Relatie tussen gender en gezondheid
Het Tijdschrift voor Genderstudies is op zoek naar artikelen over de relatie tussen gender en gezondheid. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de begrippen gender en sekse in relatie tot gezondheidsvraagstukken, maar ook over redenen waarom de implementatie van de beschikbare kennis genderspecifieke kennis in de praktijk moeizaam verloopt. Het mogen zowel empirische als theoretische stukken zijn.

Over Tijdschrift voor Genderstudies
Het wetenschappelijke Tijdschrift voor Genderstudies is een interdisciplinair tijdschrift dat artikelen publiceert over gendervraagstukken vanuit alle relevante disciplines die een wetenschappelijke bijdrage leveren aan debatten over gender en intersectionaliteit in Nederland en Vlaanderen. Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar en biedt wetenschappelijke artikelen en daarnaast ook interviews, boekrecensies, discussiedossiers en opiniërende artikelen in het Nederlands en Engels.

Doe mee!
Schrijf jij mee? De deadline voor het opsturen van de abstract is 13 maart 2015. Bekijk hier de pdf voor meer informatie.