Koningin Máxima bij Kracht on Tour

Kracht on Tour heeft net als WOMEN Inc. de ambitie de economische verschillen tussen mannen en vrouwen te verkleinen. De minister voor Emancipatie Jet Bussemaker organiseert Kracht on Tour om iedereen bewust te maken van het belang van financiële zelfstandigheid van vrouwen. 

Dit doet zij door in gesprek te gaan met vrouwen over de keuzes die zij maken en de mogelijke gevolgen daarvan voor hun financiële positie. Gedurende twee jaar bezoekt de minister zes regio’s om op regionaal niveau afspraken te maken met gemeenten, werkgevers en andere relevante partijen over het bevorderen van financiële zelfstandigheid van vrouwen. 

Op 23 juni vindt het evenement plaats in Eindhoven en ook Koningin Máxima komt langs! Zij zet zich al jaren in voor het belang van economische zelfredzaamheid bij vrouwen. Tijdens het WOMEN Inc. festival vorig jaar zei Máxima: 'Onderhandelen is niet brutaal, maar zakelijk'. Lees haar toespraak hier terug. 

Meer informatie over Kracht on Tour vind je hier.

Vind jij het ook belangrijk om jezelf en alle vrouwen in Nederland te versterken? Door je aan te sluiten bij ons netwerk kunnen wij onderwerpen die vrouwen belangrijk vinden breder maatschappelijk op de agenda zetten. Ook blijf je op de hoogte van actuele onderwerpen en activiteiten. Sluit je aan bij WOMEN Inc.!