Kom in actie voor zorg op maat!

WOMEN Inc. heeft op 7 maart alle vertegenwoordigers binnen het zorgveld bij elkaar gebracht om een landelijk actiejaar ‘kwaliteitszorg voor iedereen’ te lanceren. Verschillende sleutelfiguren hebben in actie te komen voor zorg op maat; waaronder artsen, medisch specialisten, zorgverleners, wetenschappers, patiëntenorganisaties en farmaceuten. Ook jij kunt in actie komen en het verschil gaan maken. Lees hieronder wat jij allemaal kunt doen om bij te dragen aan een betere gezondheidszorg voor iedereen: ook voor vrouwen!

 

Ik vertel erover aan mijn collega's en mijn leidinggevende

Spread the word en help ons mee naar een gendersensitieve gezondheidszorg. Deel onze themapagina over Gender en Gezondheid met je collega’s en leidinggevende. Op deze pagina staan alle feiten op een rijtje en kun je zien wat gendersensitieve zorg voor jou en je organisatie kan opleveren.

 

Ik ga als professional een concrete verandering in gang zetten

Hoewel er nog steeds veel kennis ontbreekt, is er ook al wel veel kennis die niet goed wordt doorgevoerd in de praktijk. Download de Kennisagenda Gender & Gezondheid en ontdek welke kennis jij nu al kunt implementeren óf bekijk aan welke kennis jij een belangrijke bijdrage kunt leveren. Wij hebben alle belangrijke spelers uit het zorgveld in kaart gebracht en uitgewerkt welke veranderingen zij concreet kunnen doorvoeren. Download de kaart en bekijk wat jij nu concreet kunt gaan doen. 

 

Ik steun WOMEN Inc. om dit thema te blijven agenderen en daarom neem ik als particulier of als organisatie een aandeel in dit goede doel.

WOMEN Inc. blijft dit thema agenderen en zal de betrokken partijen blijven aanspreken op hun verantwoordelijkheid. Dankzij jouw donatie kunnen wij onze acties op dit thema blijven voortzetten. Je kan hiervoor een bijdrage overmaken op: IBAN: NL76 ABNA 0548911037, tnv Stichting WOMEN Inc

» Lees meer over de winst van gendersensitieve gezondheidszorg!