Interview met cardioloog Janneke Wittekoek

Er is nog te weinig bekend over hart- en vaatziekten bij vrouwen. Cardioloog Janneke Wittekoek vertelt wat het verschil is tussen mannen en vrouwen bij hart- en vaatziekten en hoe je als patiënt hart- en vaatziekten kan herkennen.Lees hier meer over de symptomen van een hartaanval. 

Op 30 september organiseert WOMEN Inc. samen met stichting Hart voor Vrouwen en Radboudumc Nijmegen een talkshow over hart- en vaatziekten. Hierin wordt meer aandacht gevraagd voor hart- en vaatziekten bij vrouwen en hoe professionals en patiënten deze beter kunnen herkennen. De talkshow is onderdeel van de tour langs UMC’s van de Alliantie Gender & Gezondheid, die pleit voor de erkenning van de verschillen tussen mannen en vrouwen in de gezondheidszorg. 

Sluit je aan bij WOMEN Inc
Vind jij het ook belangrijk om jezelf en alle vrouwen in Nederland te versterken? Door je aan te sluiten bij ons netwerk kunnen wij onderwerpen die vrouwen belangrijk vinden breder maatschappelijk op de agenda zetten. Ook blijf je op de hoogte van actuele onderwerpen en activiteiten. Sluit je aan bij WOMEN Inc.!