'Ik ben er even niet' op de Huishoudbeurs

Ook dit jaar is WOMEN Inc. aanwezig op de Huishoudbeurs, waar 200.000 vrouwen (en een aantal mannen) op af komen. Bij onze stand komen vrouwen te weten welk zorgtype ze zijn en kunnen ze een eigen unieke 'Ik ben er even niet' foto laten maken.

Zeg ook eens een dag: 'Ik ben er even niet'
Hoe zou het zijn om één dag al jouw onbetaalde zorgtaken aan iemand anders over te laten? Een dag waarop je stil kunt staan bij jouw ideale verdeling. Want hoe wil jij het eigenlijk? Om antwoord te krijgen op deze vragen roept WOMEN Inc. vrouwen op om een dag 'Ik ben er even niet' te zeggen. Je kunt nu meteen jouw 'Ik ben er even niet' moment inplannen.

Bekijk jouw foto!
Ben jij langs geweest bij onze stand op de Huishoudbeurs en heb jij jouw 'Ik ben er even niet' moment laten vastleggen? Bekijk jouw foto dan in ons Facebook album!

Volg de campagne van WOMEN Inc.
De verdeling van zorg en werk tussen mannen en vrouwen staat al 15 jaar stil. Met de komst van de participatiesamenleving komen meer zorgtaken bij burgers terecht. WOMEN Inc. wil voorkomen dat vrouwen overbelast raken of minder gaan werken en pleit daarom voor een nieuwe verdeling van zorg en werk.

Kom hier meer te weten over onze campagne!