Danny Hollestelle zakenvrouw van het jaar 2015

WOMEN Inc. feliciteert Danny Hollestelle met haar benoeming tot Zakenvrouw van het Jaar 2015. Deze prijs wordt ieder jaar door Veuve Clicquot uitgereikt aan een inspirerende en krachtige vrouw uit het bedrijfsleven.

Prijswinnares Danny Hollestelle
Dit jaar dus de eer aan Danny Hostelle om de prijs in ontvangst te nemen. Ze is directeur en eigenaresse van Koninklijke Hollestelle in Goes, een bedrijf dat actief is in certificering, kranentechniek, groothandel en machineconstructie. Danny nam in 2007 het bedrijf over van haar vader en runt de zaak sindsdien met hart en ziel: “Je bent altijd met je bedrijf bezig. Het bedrijf moet draaien en dat vormt je leven.” (23-03-15, Metro)

Verbetering van de positie van vrouwen in het bedrijfsleven
Volgens Kamervoorzitter Anouschka van Miltenburg, die de prijs uitreikte, draagt de prijs bij aan de verbetering van de positie van vrouwen in het bedrijfsleven. "Het is een voorbeeld van wat vrouwen willen én kunnen," zei ze op het evenement. Jury-voorzitter Annemarie Jorritsma sprong hier op in om ook aandacht te vragen voor het lage percentage vrouwen in de politiek: “Maar 18% van alle burgemeesters is vrouw en vrouwen worden bijna nooit gevraagd als commissaris of toezichthouder. Waarom niet?

Sluit je aan!
Er is dus nog veel te winnen op dit gebied, maar hopelijk draagt de Veuve Clicquot prijs daar aan bij. Danny Hollestelle streeft er de komende twaalf maanden in ieder geval naar te laten zien dat je ook als vrouw een carrière kunt ambiëren als leidinggevende van een technisch bedrijf. Vind je het ook belangrijk dat er meer sterke vrouwen als Danny Hollestelle in beeld komen? Sluit je dan (gratis) aan bij ons netwerk!