10 jaar WOMEN Inc.

WOMEN Inc. bestaat tien jaar!  Daarom stonden we dit jaar stil bij wat WOMEN Inc. de afgelopen tien jaar allemaal heeft bereikt. Maar we kijken ook vooruit naar de toekomst.

10 jaar de kansen van vrouwen vergroten
De afgelopen tien jaar hebben we ons ingezet om de kansen van vrouwen in Nederland te vergroten. Onder andere door belangrijke onderwerpen bij de politiek en/of bedrijfsleven op de kaart te zetten en door allerlei talkshows, workshops en bijeenkomsten voor vrouwen te organiseren. 

Meisjesdromen waarmaken
Ook de komende tien jaar blijft WOMEN Inc. zich inzetten om kansen van vrouwen te vergroten. We vroegen dit jaar aan 10 meisjes van 10 naar hun dromen voor later. Om deze dromen waar te kunnen maken moet er nog wel het een en ander veranderen.

Bekijk hier de video waarin 10 meisjes van 10 hun #meisjesdromen vertellen

Doelen voor 2025
WOMEN Inc. heeft drie ambitieuze doelen voor 2025 op het gebied van geld, gezondheid en beeldvorming: 

  • In 2025 maken vrouwen en mannen beiden bewuste, vrije keuzes over hun zorg/werkverdeling;
  • In 2025 worden de verschillen tussen mannen en vrouwen erkend, zijn ze onderzocht en wordt de kennis toegepast in de gezondheidszorg;
  • In 2025 zijn vrouwen in media, in beeld en in besluitvormende posities vertegenwoordigd overeenkomstig met de diverse samenstelling van Nederland.

Maak #meisjesdromen waar
WOMEN Inc. wil dat alle #meisjesdromen waar gemaakt kunnen worden. We roepen jou en heel Nederland op om hierbij te helpen. Ga naar onze speciale pagina en deel de #meisjesdromen video met zoveel mogelijk anderen!

» Maak #meisjesdromen waar