Informatiepakket voor de spreekkamer

 

Wilt u meer informatie over de campagne Komt een mens bij de dokter of vindt u het belangrijk een signaal naar uw patiënten af te geven dat u ruimte maakt voor diversiteit in de spreekkamer? Vraag dan ons informatiepakket aan. Hierin vindt u o.a. een poster voor in de wachtkamer en een factsheet met tips over terminologie en bejegening in de spreekkamer.

Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier en het pakket wordt naar u verstuurd. Wilt u pakketten op verschillende locaties ontvangen? Vult u dan per locatie een formulier in. In verband met de coronamaatregelen kan het wat langer duren voordat u het pakket van ons ontvangt, we hopen op uw begrip.

De gegevens worden opgeslagen conform het privacybeleid van WOMEN Inc.

Meer weten over jouw rol als zorgprofessional?

We roepen met deze campagne u als zorgverlener op uw verantwoordelijkheid te nemen om zorg op maat te bieden. Verkeerde aannames, schaamte en ontbrekende kennis staan passende zorg nog te vaak in de weg. Samen kunnen we dat veranderen. We hopen, en verwachten, dat deze campagne bijdraagt aan een grotere openheid in de spreekkamer en dat er nog beter rekening wordt gehouden met wat een patiënt of cliënt uniek maakt.

Lees hier meer over de rol van zorgverleners