Agendeert

WOMEN Inc. weet uit tien jaar ervaring wat er speelt bij vrouwen, maar ook wat er rondom vrouwen speelt in de maatschappij. Die onderwerpen, vraagstukken, discussiepunten of breekpunten zet WOMEN Inc. op de agenda bij de politiek, het bedrijfsleven, instituten, wetenschappers, overheden en vrouwen zelf om verandering te realiseren.

Met kennis over wat er speelt bij vrouwen voert WOMEN Inc. op de thema’s geld en gezondheid spraakmakende campagnes en acties die mensen in beweging brengen. Via publiekscampagnes met opvallende slogans, passend beeld en relevante informatie zorgt WOMEN Inc. voor bewustwording en kennisverspreiding. Daarnaast gaat WOMEN Inc. het gesprek aan met relevante stakeholders zoals het bedrijfsleven, de overheid en vrouwen zelf om écht iets te kunnen veranderen. 

Heb jij zelf een idee waarmee je verandering realiseert of een onderwerp dat je wilt aankaarten om jezelf en andere vrouwen te versterken? Deel het met WOMEN Inc. en alle vrouwen binnen het netwerk via het “Prikbord” en laat het ons weten.