• WOMEN Inc.
   
  WOMEN Inc. is hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. WOMEN Inc. agendeert, versterkt, verbindt & biedt podium.
 • Podium
   
  Het Podium is er speciaal voor jou. Een unieke plek waar vrouwen samenkomen en elkaar versterken. Toon lef en schrijf mee!
 • Prikbord
   
  Heb je een vraag, een tip of een aanbod? Plaats het op het prikbord en laat het netwerk voor je werken!
 • aanTafel
   
  Trek in een goed gesprek? Zet dromen om in durven en doen! Schuif aanTafel.
 

Agendeert

WOMEN Inc. weet uit tien jaar ervaring wat er speelt bij vrouwen, maar ook wat er rondom vrouwen speelt in de maatschappij. Die onderwerpen, vraagstukken, discussiepunten of breekpunten zet WOMEN Inc. op de agenda bij de politiek, het bedrijfsleven, instituten, wetenschappers, overheden en vrouwen zelf om verandering te realiseren.

Met kennis over wat er speelt bij vrouwen voert WOMEN Inc. op de thema’s geld en gezondheid spraakmakende campagnes en acties die mensen in beweging brengen. Via publiekscampagnes met opvallende slogans, passend beeld en relevante informatie zorgt WOMEN Inc. voor bewustwording en kennisverspreiding. Daarnaast gaat WOMEN Inc. het gesprek aan met relevante stakeholders zoals het bedrijfsleven, de overheid en vrouwen zelf om écht iets te kunnen veranderen. 

Heb jij zelf een idee waarmee je verandering realiseert of een onderwerp dat je wilt aankaarten om jezelf en andere vrouwen te versterken? Deel het met WOMEN Inc. en alle vrouwen binnen het netwerk via het “Prikbord” en laat het ons weten.