• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!
 

Vrouwen evenementen

Ben je op zoek naar leuke vrouwen evenementen? WOMEN Inc. organiseert diverse evenementen voor vrouwen en workshops in heel Nederland.

Workshops voor vrouwen, zoals Onderhandelen

Wil je meer vaardigheden ontwikkelen om beter te onderhandelen over je salaris, op het schoolplein of aan de keukentafel met je partner? WOMEN Inc. organiseert deze evenementen voor vrouwen door heel Nederland, waarbij je aan de slag gaat met een persoonlijke case. Zodat je direct in de praktijk kunt brengen wat je geleerd hebt. En je ziet dat onderhandelen leuk kan zijn! Leer meer over de Workshop Onderhandelen.

aanTafel training voor vrouwelijke gespreksleiders

Heb jij trek in een goed gesprek met je vriendinnen of met vrouwen die je nog niet kent? Schuif dan eens aanTafel bijeenkomsten bij jou in de buurt en ga in gesprek over doel, lef of netwerk. aanTafel zijn vrouwen evenementen die door en voor vrouwen georganiseerd worden. Het levert je altijd iets op: nieuwe energie, andere denkrichtingen, goede ideeën en nieuwe contacten. En iedereen kan mee doen!

Netwerk evenementen voor vrouwen

WOMEN Inc. is een vrouwennetwerk en organiseert jaarlijks vrouwen evenementen waar netwerken centraal staat. Je ontmoet andere vrouwen, vergroot je netwerk en kunt jezelf versterken.

Bekijk alle vrouwen evenementen direct in onze agenda en meld je aan! 

Workshops

Workshops via het Prikbord ›

Leuke workshops voor vrouwen. Vrouwen workshops en activiteiten via het Prikbord. Bekijk het aanbod Workshops.

Lees verder

AanTafel Workshops ›

AanTafel Workshops. Goede gesprekken. Hoe werkt het en hoe meld je je aan?

Lees verder

De Tafel van een ›

Wil je aan de slag met een opleiding of (nieuwe) baan, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe mee met De Tafel van een.

Lees verder
Hoeveel meer salaris hoor jij te krijgen?
Help mee, dicht de #LOONKLOOF