Ambitieuze vrouwen

Ambitieuze vrouwen. Hoe herken je een ambitieuze vrouw? Vrouwen willen in het werkveld net zo behandeld worden als mannen. Ook vrouwen hebben het in zich om leiding te geven en een managementfunctie uit te voeren. Vrouwennetwerk WOMEN Inc. maakt zich er dan ook sterk voor dat vrouwen evenveel recht hebben op deze functie als mannen.

Ben jij een ambitieuze vrouw?

Als je als vrouw gekwalificeerd bent, dan heb je meer succes op een goede functie. Een kwalificatie zal je vertrouwen geven en het ondersteunt je bekwaamheid. Ook zal het je helpen om goede contacten te leggen, je bouwt daarmee een netwerk op. Ambitieuze vrouwen gaan er echt voor, zij zijn niet te laat, leren nee zeggen en beheren de eigen financiën. Vrouwennetwerk WOMEN Inc. is het vrouwennetwerk voor jou als ambitieuze vrouw. 

Ambitieuze vrouwen, versterk jezelf en elkaar   

Versterk jezelf en elkaar! Het vrouwennetwerk WOMEN Inc. is er voor vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. Er wordt gestreefd naar gelijke behandeling van vrouwen op het gebied van gezondheidszorg en geld. Het is belangrijk dat vrouwen zich kunnen ontwikkelen hoe ze willen. 

  • Vroeger was het vaak zo dat vrouwen voor de kinderen en het huishouden zorgden en mannen voltijd aan het werk gingen.
  • Tegenwoordig zijn de rollen soms omgedraaid of worden de taken verdeeld. Maar nog steeds is het zo dat meer vrouwen voor de kinderen zorgen dan mannen.
  • Er zijn genoeg ambitieuze vrouwen die zich graag verder willen ontwikkelen, maar de kans niet krijgen omdat er ook voor het gezin gezorgd moet worden.
  • Het vrouwennetwerk zet zich daarom in, zodat iedereen gelijke kansen heeft.

Lees meer over vrouwen aan de top.

Vrouw met ambitie? Meld je aan bij Vrouwennetwerk WOMEN Inc.

Vrouwen met ambitie zijn er genoeg, als je om je heen kijkt kom je er steeds meer tegen. Vrouwen studeren vaak langer door, ze willen een andere functie, groeien binnen een bedrijf en ook leidinggeven behoort bij de nieuwe trends. Veel mensen denken dat alleen mannen aan de macht staan en leiding kunnen geven, maar waarom kunnen vrouwen het niet? Het vrouwennetwerk WOMEN Inc. zet zich er voor in dat ambitieuze vrouwen hun kans kunnen pakken en kunnen laten zien waar ze voor staan! Ze hebben de kans om zich te ontwikkelen en door te groeien. Voor de kinderen zorgen, het huishouden en werken, alles kan met elkaar gecombineerd worden. Hoe denk jij er over? Vind je ook dat je als vrouw meer recht hebt op ambitie? We horen het graag van je!

Registreer je direct.

 

Ambitieuze meisjes ›

Zorg ervoor dat meiden later financieel voor zichzelf gaan zorgen en niet minder verdienen dan jongens. Steun ons.

Lees verder

Loonkloof M/V ›

Mannen en vrouwen in Nederland verdienen nog steeds niet hetzelfde. Dat is toch niet meer van deze tijd?

Lees verder
Hoeveel meer salaris hoor jij te krijgen?
Help mee, dicht de #LOONKLOOF