aanTafel

aanTafel zijn evenementen die door en voor vrouwen georganiseerd worden. Om een volgende stap te kunnen zetten heb je drie dingen nodig: een concreet en helder doel, genoeg lef om de stap te zetten en het juiste netwerk: dat is waar aanTafel over gaat.

Wat is aanTafel?

Zin in een goed gesprek met vriendinnen of vrouwen die je (nog niet) kent? Schuif dan aanTafel! Bij aanTafel ga je met elkaar in gesprek aan de hand van een van de draaiboeken: Doel, Lef of Netwerk. Heel simpel en succes gegarandeerd. Hoe werkt aanTafel?

Rollen aanTafel

Bij aanTafel zijn er drie verschillende rollen. Elk aanTafel gesprek wordt begeleid door door WOMEN Inc. getrainde gespreksleider. Een gesprek kan ook georganiseerd worden door een gastvrouw. Een deelnemer is uiteraard iemand die plaatsneemt aanTafel en zich hiervoor via de website heeft aangemeld.

Word gespreksleider

Wil je meer dan alleen aanschuiven bij een tafelgesprek? Volg dan de gratis training voor gespreksleider aanTafel, leer over de gespreksmethodieken en ga aan de slag als gespreksleider. Het is ook nog eens een mooie toevoeging op je cv. Word gespreksleider. 

Schuif aan voor een goed aanTafel gesprek!

 

Versterk jezelf en elkaar

Schuif aanTafel ›

Schuif aanTafel voor een goed gesprek met je vriendinnen of met vrouwen die je nog niet kent. Energie, nieuwe inzichten, inspiratie, goede ideeën.

Lees verder

Hoe werkt aanTafel? ›

Van doelgesprekken tot lef gesprekken en netwerkgesprekken. Word gespreksleider of schuif zelf aan tafel.

Lees verder
Hoeveel meer salaris hoor jij te krijgen?
Help mee, dicht de #LOONKLOOF