Workshop onderhandelen

"Onderhandelen is niet brutaal, maar zakelijk", aldus Koningin Maxima tijdens het laatste WOMEN Inc. festival. Heb jij behoefte aan meer skills op het gebied van onderhandelen, dan is onze workshop Onderhandelen echt iets voor jou! 

Vrouwen onderhandelen vaak niet
Wist je dat vrouwen onderhandelen wel belangrijk vinden maar het niet heel vaak doen? Voor veel vrouwen gaat onderhandelen gepaard met nervositeit (‘ik durf het niet’), stress (‘ik doe het maar niet want het levert me stress op’) en/of (te veel) inlevingsvermogen wat onderhandelen lastig maakt.

Wat leer je tijdens de workshop?
Herken je dit en wil je het graag veranderen? Tijdens onze workshop ontwikkel je meer vaardigheden om te onderhandelen op kantoor, aan de keukentafel en op het schoolplein. Daarnaast zal je gedurende de interactieve workshop aan de slag gaan met een persoonlijke case zodat je wat je geleerd hebt, gelijk in praktijk kan brengen. Je zal meer zelfvertrouwen krijgen en ervaren dat onderhandelen ook leuk kan zijn. Houd onze agenda in de gaten voor de data waarop deze workshop aangeboden wordt en bekijk nu alvast wat handige tips van experts.