Stage projectmedewerker programma's (x/v/m)

Vanaf 1 september 2024 hebben we weer plek voor een enthousiaste stagiair!

 

Over WOMEN Inc.

WOMEN Inc. is een belangenorganisatie die emancipatie in Nederland versnelt. Wij streven naar een samenleving met gelijke kansen voor iedereen, ongeacht gender of sekse. Met ons agenderende netwerk – van landelijke tot lokale overheden, bedrijven, instellingen en kennisinstituten – voeren we campagnes om hier aandacht voor te krijgen en verandering te realiseren. Ook doen wij onderzoek, delen wij onze kennis en organiseren we bijeenkomsten en workshops, om de kansen van vrouwen te vergroten. Kijk voor meer informatie: www.womeninc.nl

 

Per 1 september 2024 heeft WOMEN Inc. weer plek voor een enthousiaste stagiair die ervaring wil opdoen bij onze organisatie op het gebied van project management binnen het team Programma’ & Partnerships. Het team is verantwoordelijk voor de inhoudelijke strategie op de thema’s werk & geld, gezondheid, inclusieve beeldvorming en voor strategische samenwerking met bedrijven en ons donatienetwerk. Het managen van een diversiteit aan programma’s en projecten in samenwerking met partners en stakeholders is een belangrijk onderdeel van ons werk op dit gebied.

 

Ben jij:

 • Een organisatietalent en goed in het organiseren van projecten van A tot Z?
 • Iemand met oog voor detail?
 • Iemand die van aanpakken weet?
 • Iemand met affiniteit met de missie van WOMEN Inc.
 • Op zoek naar een interessante meewerkstage bij een maatschappelijke organisatie?

 

Volg je bovendien een opleiding en herken je jezelf in dit profiel? Dan zijn we op zoek naar jou! 

 

Wat ga je doen?

Je gaat het programma management ondersteunen met diverse werkzaamheden waaronder:

 • Ondersteunen bij het project management en administratieve werkzaamheden van programma’s en projecten op het gebied van gezondheid, werk & geld.
 • Voorbereiden en plannen van van meetings met partners en stakeholders
 • Voorbereiden en plannen van van presentaties
 • Notulen maken bij meetings 
 • Ondersteuning bij het ontwikkelen van nieuwe aanvragen

 

Wat bieden we?

Je loopt stage binnen een team van gedreven project- en programmamanagers. Je werkt nauw samen met het team programma’s en partnerships en met collega’s van redactie, communicatie en onderzoek. Je krijgt persoonlijke begeleiding en je leert over het inhoudelijke werk van WOMEN Inc. en hoe we impact maken op het gebied van gezondheid, geld & werk en inclusieve beeldvorming. Je leert omgaan met het managen van projecten en programma’s en samenwerken met een diversiteit aan partners en stakeholders. Verder leer je hoe we nieuwe projecten en programma’s opzetten. Bovendien is er veel ruimte voor eigen inbreng en ontplooiing.

 

Op de werkvloer hebben wij een informele werksfeer met enthousiaste collega’s, een gezamenlijk maatschappelijk ideaal en bijzondere projecten. Ons kantoor is gevestigd in de Houthavens in Amsterdam. De stagevergoeding is €400,00 bruto per maand op basis van 38 uur per week. De duur van de stage is minimaal 20 weken en is voor 32 tot 38 uur per week.

 

Let op! Het betreft een meewerkstage en het is dus niet mogelijk om een afstudeerstage/opdracht uit te voeren.

 

Wij gaan uit van de kracht van diversiteit van onze medewerkers. We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen.

 

En verder: 

 • Een kantoor in de Houthavens van Amsterdam met een dakterras en uitzicht op het water;
 • Een laptop, muis, toetsenbord en laptopverhoger;
 • De mogelijkheid om (deels) thuis te werken; 
 • Een lunchvergoeding van €20,- per maand; 
 • 8 vakantiedagen op basis van 38 uur.

 

Wanneer?

Startdatum: 1 september 2024. Gesprekken voor de stage zullen plaatsvinden in juli.

 

Enthousiast?

Upload dan je motivatie met CV ter attentie van Martine Zoethoutmaar, Hoofd Programma’s en Partnerships waarin je duidelijk maakt waarom je stage bij ons wil lopen. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Joline Heusinkveld, Programmamanager Geld, via e-mail: joline@womeninc.nl of via 020-7884231

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

 

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Stage Project Management (x/v/m) – WOMEN Inc. (32 – 38 uur)? Dan horen we graag van je!

 

Solliciteer nu