Stage projectmedewerker partnerships (x/v/m)

Vanaf 1 september 2024 hebben we weer plek voor een enthousiaste stagiair!

 

Over WOMEN Inc.

WOMEN Inc. is een belangenorganisatie die emancipatie in Nederland versnelt. Wij streven naar een samenleving met gelijke kansen voor iedereen, ongeacht gender of sekse. Met ons agenderende netwerk – van landelijke tot lokale overheden, bedrijven, instellingen en kennisinstituten – voeren we campagnes om hier aandacht voor te krijgen en verandering te realiseren. Ook doen wij onderzoek, delen wij onze kennis en organiseren we bijeenkomsten en workshops, om de kansen van vrouwen te vergroten. Kijk voor meer informatie: www.womeninc.nl

 

Per 1 september 2024 heeft WOMEN Inc. plek voor een enthousiaste stagiair die ervaring wil opdoen bij onze organisatie op het gebied van project management binnen het team Corporate Partnerships. Het team Corporate Partnerships is verantwoordelijk voor LOKET Inc. (onze training en adviesafdeling), ons werkgeversnetwerk INCubators, ons donatienetwerk en het organiseren van (partner)events en meetings. 

 

Ben jij of heb jij:

 • Een organisatietalent en goed in het organiseren van projecten van A tot Z?
 • Secuur en netjes, en je komt afspraken en deadlines na.
 • Affiniteit met de missie van WOMEN Inc. 
 • Ervaring in klantcontact met bedrijven of wil dat graag leren. 
 • Op zoek naar een interessante meewerkstage bij een maatschappelijke organisatie?

 

Volg je bovendien een opleiding en herken je jezelf in dit profiel? Dan zijn we op zoek naar jou! 

 

Wat ga je doen?

 • Ondersteuning van project management en administratieve werkzaamheden voor ons werkgeversnetwerk INCubators
 • Ondersteuning van LOKET Inc., onze training- & adviesafdeling met een diversiteit aan werkzaamheden
 • Ondersteuning bij het onderhouden en uitbreiden van ons donatienetwerk
 • Ondersteuning van de Project & Programma Manager bij het organiseren van meetings, trainingen & (partner)events.
 • Wanneer er nieuwe projecten worden ontwikkeld, zorg jij voor ondersteuning waar nodig
 • Ondersteuning bij het maken van presentaties

 

Wat bieden we?

Je loopt stage binnen het team Corporate Partnerships en werkt nauw samen met de project- en programmamanager en het team van redactie en communicatie dat werkt op de bovengenoemde onderwerpen. Je leert hoe we mensen op de werkvloer in Nederland informeren over onderwerpen gerelateerd aan gendergelijkheid en handvatten te geven om zelf aan de slag te kunnen. Je leert over het inhoudelijke werk van WOMEN Inc. en hoe we samenwerking aangaan met bedrijven en particuliere donoren. Je leert omgaan met het managen van projecten en programma’s en samenwerken met een diversiteit aan partners en stakeholders. Verder leer je hoe we nieuwe projecten en programma’s opzetten. Bovendien is er veel ruimte voor eigen inbreng en ontplooiing. Je wordt begeleid door de Programmamanager van het team Corporate Partnerships en werkt binnen het bredere team Programma’s en Partnerships. 

 

Op de werkvloer hebben wij een informele werksfeer met enthousiaste collega’s, een gezamenlijk maatschappelijk ideaal en bijzondere projecten. Ons kantoor is gevestigd in de Houthavens in Amsterdam. De stagevergoeding is €400,00 bruto per maand op basis van 38 uur per week. De duur van de stage is minimaal 20 weken en is voor 32 tot 38 uur per week.

 

Let op! Het betreft een meewerkstage en het is dus niet mogelijk om een afstudeerstage/opdracht uit te voeren.

 

Wij gaan uit van de kracht van diversiteit van onze medewerkers. We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen.

 

En verder: 

 • Een kantoor in de Houthavens van Amsterdam met een dakterras en uitzicht op het water;
 • Een laptop, muis, toetsenbord en laptopverhoger;
 • De mogelijkheid om (deels) thuis te werken; 
 • Een lunchvergoeding van €20,- per maand; 
 • 8 vakantiedagen op basis van 38 uur.

 

Wanneer?

Startdatum: 1 september 2024. Gesprekken voor de stage zullen plaatsvinden in juli.

 

Enthousiast?

Upload dan je motivatie met CV ter attentie van Martine Zoethoutmaar, Hoofd Programma’s en Partnerships waarin je duidelijk maakt waarom je stage bij ons wil lopen. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen via e-mail: Karlijn Straveer, Programma Manager Corporate Partnerships, karlijn@womeninc.nl of via 06-13518622.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

 

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Stage Corporate Partnerships (x/v/m) – WOMEN Inc. (32 – 38 uur)? Dan horen we graag van je!

Solliciteer nu