Financieel administratief medewerker (m/v/x) - (32 uur)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze backoffice gaat ondersteunen. 

Zowel mannen als vrouwen zijn welkom om bij ons te komen werken! 

Wij gaan namelijk uit van de kracht van diversiteit van ons team. We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen.

Over WOMEN Inc.

WOMEN Inc. is een belangenorganisatie die sinds 2005 de emancipatie van vrouwen in Nederland versnelt. Wij streven naar een samenleving met gelijke kansen voor iedereen, ongeacht gender of sekse. Genderongelijkheid is het grootst op de thema’s Geld, Werk, Gezondheid en Media. Om hierin verandering te realiseren doen we onderzoek, voeren we campagne bij publiek en politiek, delen we onze kennis en organiseren we bijeenkomsten en workshops om de kansen van vrouwen te vergroten. Dit doen we samen met ons agenderende netwerk – van landelijke tot lokale overheden, ambassadeurs, bedrijven, instellingen en kennisinstituten – om op alle niveaus van de samenleving verschil te maken.

Wat ga je doen?

 • Je wordt verantwoordelijk voor het uitvoeren en controleren van de financiële administratie (crediteuren-, debiteuren administratie, grootboek en bank- en kasadministratie) en de projectadministratie;
 • Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de personeels- en salarisadministratie en beantwoordt vragen hierover (o.a. mutaties verwerken, voorbereiden salarisrun en -betalingen);
 • Je bewaakt en beheert een zo goed mogelijke inrichting van de administratie en de administratieve processen en je denkt mee over beleid hiervoor;
 • Je ondersteunt bij het opstellen van maand-, kwartaalrapportages en de jaarrekening;
 • Je verzorgt de aangifte BTW, inclusief controles;
 • Je bent aanspreekpunt voor medewerkers bij financieel administratieve vragen en bij vragen over de urenregistratie (AFAS).

Ben je enthousiast over onze missie en wil je graag je vaardigheden inzetten voor een maatschappelijke organisatie? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Jouw profiel: 

 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie (bijvoorbeeld als zelfstandig opererend boekhouder in een mkb bedrijf of maatschappelijke organisatie); 
 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met boekhoudkundige systemen, bij voorkeur AFAS;
 • Je bent goed met cijfers, accuraat en hebt goede planningsvaardigheden;
 • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied;
 • Het is een pré als je ervaring hebt met loonadministratie- en urenregistratieprogramma’s (AFAS);
 • Je hebt een open communicatiestijl;
 • Je hebt een afgeronde opleiding moderne bedrijfsadministratie, of een andere relevante opleiding.

Wanneer?
Startdatum: bij voorkeur per augustus 2022

Wat bieden we?
Bij WOMEN Inc. heerst een informele werksfeer met gedreven collega’s. We hebben een gezamenlijk maatschappelijk ideaal en bijzondere projecten. Ons kantoor is gevestigd in de Houthavens in Amsterdam. Het betreft een functie van 32 uur per week waarvan momenteel in de regel minimaal de helft op kantoor gewerkt zal worden. De salarisindicatie is maximaal € 2.651,20 voor 32 uur per week afhankelijk van ervaring. Dat is maximaal € 3.314,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur per week. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van 12 maanden met de mogelijkheid tot verlenging.

Enthousiast?
Stuur uiterlijk 6 juli 2022 je motivatie met CV ter attentie van Monique Jonkers (Coördinator Financiën) waarin je duidelijk maakt waarom jij de aangewezen persoon bent voor deze functie. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Monique Jonkers of Niza Roqué via tel. 020-788 4231.

Wij gaan uit van de kracht van diversiteit van ons team. We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.
Solliciteer hier