Masterclass Inclusief Werkgeverschap

De arbeidsmarkt verandert constant en iedere werknemer is anders. In deze masterclass leer je hoe je als organisatie aan de slag kunt met inclusief werkgeverschap.

Als inclusieve werkgever houd je rekening met de verschillen van werknemers in jouw bedrijf en zorg je voor een inclusieve en veilige omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Maar hoe doe je dat? En wanneer ben je een inclusieve werkgever? In deze masterclass duiken wij samen met jou in het thema diversiteit en inclusie op de werkvloer. We gaan aan de slag met voorbeelden uit de praktijk, feiten en cijfers en zelfreflectie.

 

 

Samen met gedragswetenschappers en werkgevers verankerden we zes elementen die houvast bieden om aan de slag te gaan met inclusief werkgeverschap. Aan de hand van deze elementen bespreken we in deze masterclass hoe je als werkgever kunt zorgen voor meer gendergelijkheid op de werkvloer en hoe je de unieke kwaliteiten van vrouwen en mannen in hun verschillende levensfasen kunt inzetten voor je organisatie. We gaan aan de slag met praktijkvoorbeelden en er is ruimte voor interactie en break-outsessies. Na afloop van de masterclass heb je de handvatten om zelf verder aan de slag te gaan met inclusief werkgeverschap.

Praktische informatie

  • De masterclass duurt 2 uur en kan zowel online als live op locatie gegeven worden. 
  • Aantal deelnemers: 10 – 25 deelnemers
  • Prijs: € 3.500,- excl. BTW* 
  • Taal: Nederlands of Engels
  • Informatie vs. interactie: 50% informatie en 50% interactie
  • Let op: Er is geen mogelijkheid om de masterclass op maat te laten maken.
*Dit is een prijsindicatie voor een online masterclass. Afhankelijk van de exacte afspraken en het type organisatie kan deze prijs enigszins afwijken. 
Ik heb interesse in deze sessie