Masterclass Inclusief Werkgeverschap

Iedere werknemer is anders, nu en in de toekomst. Hoe je het beste in kan spelen op een veranderende arbeidsmarkt leer je in deze Masterclass.

De diversificatie van de beroepsbevolking en van het soort arbeidsrelaties tussen werkgevers en werknemers, maakt dat al lang niet meer over dé werknemer kan worden gesproken. Zo zien we bijvoorbeeld dat gezinstypen en samenlevingsvormen veranderen, het aantal alleenstaanden toeneemt, de arbeidsmarkt verkleurt en vergrijst en het merendeel van de werknemers (m/v) naast hun werk steeds meer informele (mantel)zorgtaken verricht door de participatiesamenleving.

Deze veranderingen zullen de komende decennia alleen maar toenemen. Hoe kun je als werkgever steeds beter in staat zijn om de unieke kwaliteiten en uitdagingen rondom verschillende typen werknemers in hun verschillende levensfasen te voorzien, begrijpen en vertalen naar de dagelijkse werkpraktijk? Hoe kun je er als werkgever voor zorgen dat je niet alleen divers talent aantrekt, maar ook daadwerkelijk behoudt door actief een inclusieve werkomgeving te creëren? Hier gaan we tijdens de masterclass mee aan de slag.

Praktische informatie

De masterclass duurt gemiddeld 2 uur, maar kan in overleg ook uitgebreid, ingekort of toegepast worden op specifieke organisatie of branchevraagstukken. In de meest interactieve vorm is de masterclass geschikt voor maximaal 25 deelnemers, voor een groter publiek kunnen de interactieve elementen aangepast worden naar een interactieve lezing.

Vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karlijn Straver.

E-mail Karlijn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Zodat jij op de hoogte blijft van wat jij kunt doen voor gelijke kansen voor iedereen, ongeacht gender of sekse.