Gendergelijkheid op de werkvloer

Hoe kun jij bijdragen aan gendergelijkheid in Nederland? In deze keynote door bespreken we gendergelijkheid op de werkvloer. Nederland stond in het laatste onderzoek van World Economic Forum over gendergelijkheid op plek 28. Daarmee doen we het slechter dan alle landen om ons heen. In deze keynote bespreken we dit, en zetten we aan tot denken.

Gelijke kansen voor iedereen zijn niet vanzelfsprekend. Op de werkvloer zijn er in Nederland vandaag de dag geen gelijke kansen voor vrouwen en mannen. Waarom is representatie op besluitvormende posities zo belangrijk, hoe zit het met de loonkloof, en waarom dragen vrouwen nog steeds 1,5 keer zoveel zorgtaken als mannen?
Hoe draagt WOMEN Inc. bij aan de verandering en hoe kun jij een bijdrage leveren aan een gelijke werkvloer? Tijdens de keynote is er ruimte voor vragen en dialoog.

Praktische informatie

  • De keynote duurt 45 tot 60 minuten en kan zowel online als live op locatie gegeven worden. Deze keynote is geschikt als opening van evenementen over (gender)gelijkheid op de werkvloer en is toegankelijk voor mensen met en zonder kennis van diversiteit en inclusie.
  • Indien beschikbaar kunnen we voorbeelden uit de organisatie, zoals KPI’s, meenemen in de keynote.
    Aantal deelnemers: onbeperkt
  • Prijs: € 1.500,- excl. BTW*
  • Taal: Nederlands of Engels
  • Informatie vs. interactie: 90% informatie en 10% interactie
*Dit is een prijsindicatie voor een online keynote. Afhankelijk van de exacte wensen, afspraken en het type organisatie kan deze prijs enigszins afwijken.
Ik heb interesse in deze sessie