Keynote
Emma Lok:
Gendergelijkheid in 2030

Hoe kun jij bijdragen aan gendergelijkheid in Nederland? In deze keynote door Emma Lok, Directeur Strategie & Communicatie bij WOMEN Inc. en Nationaal Coördinator SDG 5, bespreken we gendergelijkheid op de thema’s Geld, Werk, Gezondheid en Media en kijken we hoe jij een bijdrage kunt leveren aan een gelijke samenleving.

Gelijke kansen voor iedereen zijn niet vanzelfsprekend. Op de thema’s Geld, Werk, Gezondheid en Media zijn er in Nederland vandaag de dag geen gelijke kansen voor vrouwen en mannen. Wat is de invloed hiervan op de samenleving en hoe kunnen we hier verandering in brengen?

In deze keynote legt Emma Lok uit hoe het staat met gendergelijkheid in Nederland en wat dat in de praktijk betekent voor de vier thema’s, Geld, Werk, Gezondheid en Media, waarop de ongelijkheid groot is. Hoe draagt WOMEN Inc. bij aan de verandering en hoe kun jij een bijdrage leveren aan een gelijke samenleving? Tijdens de keynote is veel ruimte voor vragen en dialoog. Na afloop heb je inzicht in de genderongelijkheid in Nederland en kun je met de geleerde lessen direct in de praktijk aan de slag.

Praktische informatie

  • De keynote duurt 60 minuten en kan zowel online als live op locatie gegeven worden. Deze keynote is geschikt als opening van evenementen over (gender)gelijkheid in Nederland en is toegankelijk voor mensen met en zonder kennis van diversiteit en inclusie. 
  • Indien beschikbaar kunnen we voorbeelden uit de organisatie, zoals KPI’s, meenemen in de keynote.
  • Aantal deelnemers: max. 100 deelnemers
  • Prijs: € 1.500,- excl. BTW* 
  • Taal: Nederlands of Engels
  • Informatie vs. interactie: 90% informatie en 10% interactie
*Dit is een prijsindicatie voor een online keynote. Afhankelijk van de exacte wensen, afspraken en het type organisatie kan deze prijs enigszins afwijken.
Ik heb interesse in deze sessie