De Verleiders maken stukken over macht. Eén onderwerp hebben ze laten liggen: de machtsongelijkheid tussen vrouwen en mannen. Tot nu toe. Want hier zijn De Verleiders Female: Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Eva Marie de Waal/Dunya Khayame.

Brandende kwesties als de maatschappelijke rolverdeling, gender discriminerende gezondheidszorg en de hardnekkige loonkloof ze komen allemaal aan bod. Afgewisseld met keiharde feiten die definitief aantonen dat we in een aartsconservatief land leven, ook al denken we van niet.

Wees erbij!

WOMEN Inc. & De Verleiders Female

Verleiders Female gaat over de ongelijkheid tussen vrouwen en mannen op thema’s als arbeidsmarkt, gezondheid en beeldvorming. De samenwerking tussen WOMEN Inc. en de Verleiders Female is tot stand gekomen omdat we samen de overheid tot actie willen dwingen op deze thema's. Zij kunnen en moeten de ongelijkheid aanpakken. WOMEN Inc. stelde de 6 punten van de actie 'Stem Gendergelijkheid' op en zorgt ervoor dat deze worden belegd bij alle politieke partijen in aanloop naar de verkiezingen van 2021.