• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Amsterdam kiest vrouwelijke burgemeester
  • Hoe creëer je draagvlak voor diversiteit?
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!
#BeperktZicht

 

 

We hebben ze allemaal. Bewuste en onbewuste vooroordelen over vrouwen en mannen. Of ze nou zwart of wit, jong of oud, homo- of heteroseksueel zijn. Dit leidt tot stereotypering en daar willen we van af, want het staat gelijke kansen in de weg.

 

Lees meer over #BeperktZicht

Aan de slag!

Bij beeldvorming is het belangrijk je bewust te zijn van je eigen associaties, aannames en vooroordelen. Juist omdat deze vaak verborgen en onbewust zijn heb je het zelf niet eens door. Gelukkig kun je er iets aan doen. Lees hier meer over wat jij kunt doen om jouw #BeperktZicht te doorbreken.

 

Ga aan de slag!

 
Nieuws & Agenda
5 JUL

"Zorgende vaders" en "Werkende moeders" ›

Hoe worden mythen over mannen en vrouwen in stand gehouden door de media en wat zijn hier de consequenties van? Op dinsdag 3 juli heeft de Coalitie Beeldvorming in de Media een talkshow georganiseerd om antwoord te geven op deze vraag. Lees meer
27 JUN

Amsterdam kiest voor het eerst voor een vrouwelijke burgemeester ›

Na meer dan 700 mannen is Femke Halsema vandaag door de gemeenteraad gekozen als burgemeester van Amsterdam. Lees meer
5 JUN

Hoe creëer je draagvlak voor diversiteit? ›

Welke strategieën kun je toepassen om draagvlak te creëren voor diversiteit en inclusief werkgeverschap? En hoe kan je storytelling hiervoor inzetten? Lees meer
Volg ons en deel mee