• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!
 

Onze drie hoofdthema’s, geld, gezondheid en beeldvorming, zijn thema’s die ook in het bedrijfsleven een grote rol spelen. Daarom sluiten ook steeds meer bedrijven zich aan bij het gedachtengoed van WOMEN Inc. Dat kan door Partner in Change te worden. Partners in Change onderschrijven de doelstellingen van WOMEN Inc. en delen in onze kennis en netwerken. De bijdrage voor dit partnership in change is € 5.000,- per jaar.

       Partners in Change privileges:

 • WOMEN Inc. verzorgt desgewenst een masterclass, workshops of gespecialiseerde sessie over een emancipatie vraagstuk of over de diversiteitsdoelen van de organisatie met interne sleutelfiguren.
  Denk aan: Workshop Being Biased, Workshop Werk - zorg verdeling, Workshop Onderhandelen, Sessie “In Gesprek Met jonge Ouders” (deze doen we in samenwerking met VDRS om op te halen wat vaders en moeders nodig hebben om werk en zorg optimaal te combineren en te functioneren. Of de begeleiding van een interne Versnellingssessie (met de top tien interne actoren) over Inclusief werkgeverschap.
 • Eén van de vrouwen uit het topmanagement van de organisatie mag toetreden tot het Funding Mothers netwerk (ter waarde van € 1.000,- per jaar). Het netwerk wordt gevormd door toonaangevende vrouwen die staan voor verandering en die samen met WOMEN Inc. versneld de positie van vrouwen in Nederland verbeteren.
 • Partners in Change worden uitgenodigd voor de grote events van WOMEN Inc.
 • Partners in Change worden vermeld op de website.
   

Partners in Change steunen de doelstellingen en aanpak van WOMEN Inc. om ons zowel op individuele - en organisatie verandering te richten als wel op systemische verandering. Met de bijdrage van dit partnership kan WOMEN Inc. de functie van de systemische vertaling en agendering voor haar rekening blijven nemen. Dit kan bestaan uit de lobby naar actoren en stakeholders zoals overheid, maar ook richting media als gedurende de looptijd onvoorziene kansen zich voordoen. Naast de programmalijn Inclusief werkgeverschap heeft WOMEN Inc. nog een tiental andere programmalijnen waarin overheid, werkgevers en media benaderd worden, op sommige momenten kunnen programmalijnen profijt hebben van kruisbestuiving. Dat maakt een ‘Partner in Change’ mede mogelijk.

Wilt u meer informatie over WOMEN Inc. en wat een partnership voor uw organisatie kan betekenen? Masha Trommel gaat graag met u in gesprek. U kunt haar bereiken via: Masha@womeninc.nl en op 020 788 4231.