• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Nederland schiet zichzelf in de voet bij emancipatie vrouwen
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!
 

Funding Mother

WOMEN Inc. wil dat het voor je kansen niet uitmaakt of je als jongen of als meisje wordt geboren. Dat is nu nog wel het geval. Ook in Nederland. De positie van vrouwen is 100 jaar na invoering van het kiesrecht geleidelijk verbeterd, maar zeker nog niet gelijkwaardig. Met name op de thema's geld en gezondheid lopen we internationaal gezien zelfs flink achter als het gaat om de gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Onze ambitie
Er is dus in Nederland nog werk aan de winkel en WOMEN Inc. zet zich in om gender equality te versnellen. Zo hebben we de afgelopen jaren met onze programma's gericht op het versterken van de financiële positie van vrouwen, al meer dan 28.000 vrouwen bereikt die zich in een financieel kwetsbare positie bevonden. Tevens hebben we feminisme van een modern jasje voorzien, gendersensitieve gezondheidszorg op de kaart gezet en voor uitbreiding van het vaderschapsverlof gezorgd. 

Wilt u ons steunen? 
Wij kunnen onze doelen niet bereiken zonder steun van iedereen die ook vindt dat vrouwen in de samenleving een gelijkwaardige positie verdienen. Daarom heeft WOMEN Inc. de Funding Mothers opgericht, een netwerk van vrouwen die zich willen inzetten voor gender equality en geloven in de aanpak van WOMEN Inc. Word ook Funding Mother en help ons gender equality te realiseren voor alle vrouwen in Nederland. Als Funding Mother schenkt u jaarlijks een bijdrage vanaf €1.000,-. Met maximaal belastingvoordeel kost u dat €480,50 netto per jaar*. 

Funding Mother Privileges
• Jaarlijks diner met aansprekende gastsprekers;
• Netwerkbijeenkomst rondom een van onze thema's
• Uitnodigingen voor bijzondere activiteiten van WOMEN Inc. en haar partners
• Gevarieerd netwerk van toonaangevende vrouwen uit het bedrijfsleven, de wetenschap, de medische wereld, media en de culturele sector
• Regelmatige updates van de activiteiten en campagnes van WOMEN Inc. 

Funding Mothers Netwerk 2017-2018 
Onder anderen: Danielle AlbekMarijke Paaijmans, Marleen Barth, Christine Paauwe, Anne Plaizier, Marry de Gaay Fortman, Ghislaine Prins, Karin Doeksen, Sacha Engels, Marja Ruigrok, Noëlle Haitsma, Thérèse Schets, Corinne Heijn, Maddy Smeets, Janka Stoker, Tineke Lambooy, Carien van der Laan, Marieke van der Plas, Angela Maas, Maya Meijer-Bergmans, Tanja Nagel, Caroline Wynaendts en Josja Zijlstra. 

Doneer met belastingvoordeel 
Een schenking aan WOMEN Inc. is voor u fiscaal aantrekkelijk. WOMEN Inc. is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (anbi). Door deze erkenning kunt u uw donatie aan WOMEN Inc. aftrekken van uw inkomstenbelasting (IB) en is uw netto-gift beduidend lager. Wilt u hier meer over weten? Lees hier meer over schenken aan WOMEN Inc. 


Doet u mee? 
Heeft u interesse om u aan te sluiten bij dit netwerk én WOMEN Inc. te supporten? Vul dan het contactformulier hieronder in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor een (bel)afspraak.