• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!
 

WOMEN Inc.
WOMEN Inc. wil dat het voor je kansen niet uitmaakt of je als jongen of als meisje wordt geboren. Dat is nu nog wel het geval. Ook in Nederland. De positie van vrouwen is 100 jaar na invoering van het kiesrecht geleidelijk verbeterd, maar zeker nog niet gelijkwaardig. Met name op de thema's geld en gezondheid lopen we internationaal gezien zelfs flink achter.

Sinds 2004 zet WOMEN inc. zich in om op deze thema's een verbetering te bewerkstelligen. Dit doen we door vrouwen en mannen zelf aan te spreken en door onderwerpen breder maatschappelijk op de agenda te zetten, bij politici, media, het bedrijfsleven, instituten, wetenschappers en de overheid. 

Funding Mothers 
Met steun van de Funding Mothers kan WOMEN Inc. versneld de positie van álle vrouwen in Nederland verbeteren. Het netwerk wordt gevormd door toonaangevende vrouwen die staan voor verandering en geloven in de aanpak van WOMEN Inc. Dankzij de Funding Mothers kan WOMEN Inc. onafhankelijk en constructief doorbraken blijven creëren. De Funding Mothers ontmoeten elkaar jaarlijks tijdens het feestelijke Funding Mothers Diner.

Funding Mother Privileges
• Het jaarlijkse Funding Mothers diner
• Uitnodigingen voor inspirerende activiteiten van WOMEN Inc. en haar partners
• Gevarieerd netwerk van toonaangevende vrouwen uit het bedrijfsleven, de wetenschap, de medische wereld, media en de culturele sector
• Regelmatige updates van de activiteiten en campagnes van WOMEN Inc. 
 

Funding Mothers bijdrage
De bijdrage voor het Funding Mothers netwerk bedraagt €1.000,- per jaar voor een periode van vijf jaar. Met maximaal belastingvoordeel is dat €480,50 netto per jaar.

Doneer met belastingvoordeel
Een schenking aan WOMEN Inc. is fiscaal aantrekkelijk. WOMEN Inc. is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Door deze erkenning kunt u uw donatie aan WOMEN Inc. aftrekken van uw inkomstenbelasting en is uw netto-gift beduidend lager.


Doe mee!
Heeft u interesse om u aan te sluiten bij dit netwerk én WOMEN Inc. te supporten? Vul dan het contactformulier hieronder in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor een (bel)afspraak.

Funding Mothers Netwerk 2017-2018  Onder anderen: Carolien Gehrels, Maya Meijer-Bergmans, Carien van der Laan, Danielle Albek, Marijke Paaijmans, Marleen Barth, Christine Paauwe, Anne Plaizier, Marry de Gaay Fortman, Ghislaine Prins, Karin Doeksen, Sacha Engels, Marja Ruigrok, Noëlle Haitsma, Thérèse Schets, Corinne Heijn, Maddy Smeets, Janka Stoker, Tineke Lambooy, Marieke van der Plas, Angela Maas, Tanja Nagel, Caroline Wynaendts en Josja Zijlstra.