Zangretraite aan Zee 9 tot 14 augustus bij Castricum

zondag 14 april 2019'
Aanbod
 
Aan de kust bij Castricum, in een uitgestrekt natuurgebied kun je genieten van een week zingen tijdens deze all incl zang & stemexpressie week!
AANBIEDING: reserveer voor 1 mei en ontvang 45 euro korting, betaal 840,-

​​Vrijheid, geluk, kracht & inspiratie: jouw stem!
Tijdens deze heerlijke retraite draait alles om jou en je stem…Je gaat uiteraard veel zingen! Ik bied een week met veel inspirerende zanglessen & stemexpressie workshops…technisch, fysiek en bevrijdend. Je krijgt zowel individueel als in de groep les. Mijn ervaring is dat mensen ontzettend snel leren tijdens een retraiteweek, omdat er alle ruimte is om los te gaan, er met aandacht gewerkt wordt en er ruimte is om vanuit ontspanning te experimenteren.

De locatie, ZeeVeld ligt in een prachtig natuurgebied aan de kust bij Castricum. Hier is ruimte voor jezelf en voor de groep om helemaal lost te gaan, als ook om introspectief te werken. Alle deelnemer hebben de luxe van een eigen kamer, zodat je je altijd even terug kunt trekken uit de groep.
Er wordt dagelijks uitgebreid en gezond gekookt voor iedereen, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met eventuele voedsel allergieën.

Ik bied een afwisselend programma, waarin je creatief wordt uitgedaagd om alle facetten van je stem te gebruiken. Vanuit ontspanning en lichtheid zul je vertrouwd raken met onontdekte klanken en ritmes. Ik werk zowel fysiek, expressief en dynamisch, als meditatief en rustgevend.We zullen werken met introspectieve oefeningen en expressieve opdrachten, zowel in de groep als individueel.
En `s avonds is er natuurlijk kampvuur met een wijntje, zingen, zingen en nog eens zingen….


​De docent: Julie Scott
Al meer dan 15 jaar help ik mensen hun ware stemgeluid te vinden. Ik deel de kennis die ik heb opgedaan als professioneel zangeres & performer en dat van mijn studies, o.a. bij de Franse stemexpressie specialist Jean Rene Toussaint. Ik leer je zingen met overgave, passievol optreden en bevlogen spreken. Ik leer je jouw stem helemaal ontdekken, zodat je meer inzicht krijgt over je manier van geluid maken, hetgeen je vertrouwen en plezier zal vergroten.

Voor wie is deze retraite geschikt?

Mensen met en zonder ervaring zijn beide welkom;
* Als je geen ervaring hebt en nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van je stem.
* Voor ervaren zangers en zangeressen op zoek naar meer verdieping in hun stem. Misschien heb je een technische zangopleiding afgerond, maar wil je weer meer met gevoel zingen.

Kortom, iedereen die zin heeft om heerlijk een week te zingen in alle vrijheid en hier meer over te leren!

Voor mensen die onbekend zijn met mijn manier van werken is er een intake gesprek, zodat we van tevoren kennis kunnen maken. Zo komen we erachter of het echt iets voor je is!

Onderwerpen die aan bod komen:
* hoe vergroot ik mijn bereik
* wat moet ik doen om beter om te gaan met spanning/onzekerheid
* improvisatie op muziek
* hoe krijg ik meer volume
* mantra zingen
* tekstbeleving
* hoe zorg ik dat mijn ademhaling goed is
* welke manier van performen past bij mij
* hoe zorg ik ervoor dat ik zuiver zing

Voor de duidelijkheid nog even: ik werk niet met bladmuziek!


Natuurlijk is er naast de lessen alle ruimte om je eigen tijd in te vullen….wandelen, zwemmen, waar je maar zin in hebt!


Arrangement
* 9 tot 14 augustus
* privéles en alle workshops van Julie Scott
* 5 overnachtingen (elke deelnemer krijgt een eigen kamer!)
* dagelijks ontbijt, lunch en diner

​AANBIEDING: reserveer voor 1 mei en ontvang 45 euro korting, betaal 840,-

Prijs (na 1 mei) all incl. overnachting 885,-

Aanmelden via info@juliescott.nl
Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd even bellen:
06 – 28122441 Julie Scott
 

Reageer

Reageren