Wil jij mijn boek krijgen?

dinsdag 4 juni 2019'
Aanbod
 
Stel, je hebt vandaag een uur tot je beschikking waar je op twee manieren invulling aan kunt geven: in de zon zitten met een kopje thee of de woonkamer schoonmaken. Uit welke van de twee haal jij het meeste plezier?

Ik vermoed dat je er voor gekozen hebt in de zon te gaan zitten. Als je jouw keuzemogelijkheden zo concreet naast elkaar legt, zou je de conclusie kunnen trekken dat kiezen voor plezier eigenlijk best eenvoudig is. Het klinkt zelfs raar om te kiezen voor schoonmaken - wat ik bestempel als de minder leuke optie - toch?
Maar zo vreemd is het helemaal niet. Want wanneer leg je nu heel bewust jouw opties naast elkaar om te kiezen voor de leukste? En hoe vaak maak je niet een keuze die fijner is voor een ander in plaats van voor jezelf? Hoe gemakkelijk is het bijvoorbeeld door drukte opzij te schuiven voor wat echt belangrijk voor je is? Veel te gemakkelijk als je het mij vraagt! En als je dan alle leuke dingen, vaak onbewust, aan de kant schuift, blijft er dan wel genoeg over om te genieten van je leven?

Boek
Dat is waar mijn boek over gaat. Minder moeten, meer plezier – voor elke vrouw. Lange tijd had ik zelf een grote lijst van dingen die ik dacht te moeten. Met vallen en opstaan verving ik mijn ‘moetens’ een voor een voor iets leukers of ik ben er mee gestopt. Om uiteindelijk in 2018 in het groot te kiezen voor plezier: ik gaf mijn baan als Salesmanager op om fulltime Plezierinspirator te mogen zijn.

Voor jou
Heel graag geef ik twee boeken weg aan vrouwen die zichzelf hierin herkennen. Het enige dat je hoeft te doen is mij een mailtje sturen met dat je er graag een wilt, uiterlijk zondag 16 juni 2019. Uit alle mails verloot ik twee boeken. Je kunt jouw mail sturen naar susan@susanveldkamp.com.

Ik zou ik het leuk vinden als je me na het lezen laat weten of je van jezelf minder bent gaan moeten. Via het reageren op deze website of via een mailtje. Dankjewel!

Liefs,
Susan Veldkamp – Plezierinspirator
www.susanveldkamp.com
 

Reageer

Reageren
 
 • Lieve Maartje en Anita,
  Dankjulliewel voor het reageren op dit bericht. Jullie zijn de ‘winnaars’ van mijn boek Minder moeten, meer plezier. Je hebt een e-mail van me ontvangen zodat ik het naar je kan opsturen.

  Ik zou ik het leuk vinden als je me na het lezen laat weten of je van jezelf minder bent gaan moeten. Via het reageren op deze website of via een mailtje. Dankjewel!

  Veel liefs, Susan Veldkamp – Plezierinspirator
  Susan uit Hilversum

  Profiel