• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

Opleidingstraject STUDIO is op zoek naar deelnemers.

woensdag 21 november 2018'
Aanbod
 
Te vaak zien we dezelfde mensen op het podium, op de buis en in de krant. Deskundig of niet, als je in eenmaal in de kaartenbak zit - kan je je mening kwijt aan een groot publiek.

Met opleidingstraject STUDIO wil De Balie hier verandering in brengen.

Wie zoeken wij?

Deelnemers:
- met een duidelijke expertise; je weet veel van een onderwerp.
- met een maatschappelijk doel;
- met de wens om bij te dragen aan het publieke debat - onderdeel van STUDIO is het actief zoeken van publiciteit in media en op podia.
- met de tijd om dat allemaal ook daadwerkelijk te doen - je hebt dus ruimte voor een tijdsinvestering van gemiddeld 8 uur per week.

Wat krijg jij ?

Een leergang op maat - die je zelf helpt ontwerpen, met lessen van meesters als Femke Halsema, Taiye Selasi, Peter Kee, Mea Dols de Jong, Mostafa Hilali en Yvette Fijen.

Begeleiding en coaching - vanuit het team, De Balie en ons netwerk bieden we je alle mogelijke ondersteuning om vaardigheden te ontwikkelen en podia te betreden en creëren.

Een netwerk - je wordt onderdeel van een immer groeiende groep van oud-deelnemers en docenten en krijgt toegang tot media-partners en STUDIO evenementen.

Aanmelden kan hier: studio.homerun.co/deelnemers-studio-4

Vragen kan je stellen aan Lily (lily.schimvanderloeff@debalie.nl)
 

Reageer

Reageren
 
 • Hallo mevrouw Schim van de Loeff, is deze vraag nog open? Ik help vrouwen, die worstelen om tijd vrij te maken voor eigen creativiteit met het maken van zelf-liefdevolle keuzes. Dit geloof ik: Creativiteit maakt heel, maakt blij en vertelt de waarheid.
  Ik wil hier graag over vertellen in een lezing, ik geef workshops en ik geloof diep van binnen dat de wereld een fijnere plek wordt als vrouwen zich meer tijd voor eigen creativiteit gunnen. Daardoor wordt de waarde van creativiteit beter gezien. Met een groter netwerk en publiek kan ik meer bereiken voor vrouwen. Daarom ben ik zeer geïnteresseerd. Vriendelijke groet, Nanzz van Vliet
  Nanzz

  Profiel