• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

Mijn naam is

zaterdag 12 januari 2019'
Vraag
 
Mijn naam is Esther Grootfaam - Muntslag,
Ben 85 jaar en al jaren dement zeggen ze, ik woon in het Eduard Douwes Dekker huis te Amsterdam. Sinds enige tijd is er een groot verloop van medewerkers, door ziekte, zwangerschap of omdat gewoon geen mensen willen werken. Nee ze staan er niet goed voor. Ik weet het! Hierbij wil u vragen om bij Evean Eduard Douwes Dekker te komen werken, zodat u hiermee mijn dochter Linda kan helpen de problemen op te kunnen lossen. Zij komt dagelijks langs om mij te helpen eten te geven, soms helpt ze ook andere bewoners. Ze komt ook weleens twee keer per dag omdat ze weet dat er een onderbezetting is. Daarnaast zijn er regelmatig lege kasten omdat er geen boodschappen zijn gehaald. Ze doet weleens een afwas en maakt de tafels schoon, veegt de vloer en maakt een praatje met- en troost andere bewoners. Omdat er weinig medewerkers zijn krijg ik weinig of niet het juiste te eten. ik weeg op dit moment 32 kilo en heb regelmatig honger. Ze zeggen dat het door de dementie komt. Geen idee! Ik weet het niet. Maar er moet snel een oplossing komen, want dit kan niet zo langer. Ik ben echt niet in hongerstaking.

Maar als ik op bed lig in mijn kamer met de deur dicht, dan wordt ik weleens vergeten, ik zou graag met bed en al in de woonkamer willen liggen daar waar toezicht is. Maar er zijn te weinig medewerkers. Heb altijd in een schoon huis gewoond, dat wil ik nu nog steeds.

Ik vindt het sociaal maatschappelij onaanvaardbaar, daarom doe ik hierbij een oproep naar u allen om mijn dochter te helpen. Zoals jullie weten ben ik 85 jaar en heb geen zin om mijn dochter de hele dag om mij heen te hebben. Ze is toch al lang het huis uit of niet!

Daarom roep ik op; kom werken bij Evean Eduard Douwes Dekker huis en help ons de kwaliteit te verbeteren.
Met vriendelijke groet,

Esther Grootfaam - Muntslag.

PS. Voor reactie en / of intervieuws moet u bij mijn dochter zijn.

Linda Grootfaam
info@ordeopzaken.net
Tel: 06 58823274
 

Reageer

Reageren