Gratis een prachtige website voor jou startup?

dinsdag 7 januari 2020'
Aanbod
 
Ben je net als ik net begonnen met het opstarten van een bedrijfje? En mis je nog een prachtige website? Laat hem dan door mij gratis maken!

Ik hoor je denken... GRATIS?! Ja, echt waar. Ik wil namelijk een portfolio opbouwen om toekomstige klanten te trekken. Ik sta open voor het avontuur en jij?
 

Reageer

Reageren
 
 • Hi Floor, vrouwen in de pop muziek hebben een all female EP geproduceerd, genaamd Wendelmoet Sessions. We zouden graag een website hebben voor dit project die alle meewerkende vrouwen promoot en het verhaal van Wendelmoet vermeld.. Voel je hier iets voor?

  vr.grt. Blanka
  Blanka uit Amsterdam

  Profiel
 • Ja! Ik ben net begonnen met mijn startup om meer vrouwen in de top binnen de energietransitie te krijgen. Wat ik mis is een goede website; ik zit zelf veel te veel tijd weg te rommelen, weet precies wat er op moet maar het lukt me niet dit in een mooie vorm te gieten...Help! Zou dat wat zijn voor jou om aan je portolio toe te voegen?
  Ik hoor heel graag of je interesse hebt en spreek graag een keer af met een kop koffie,
  groeten,
  Anouk
  www.75inq.com
  Anouk (45) uit Delft

  Profiel
 • Hoi Floor,
  Ja dat lijkt me heel tof. Ik ben een zelfstandige en net weer opnieuw aan het opstarten. Ik wil graag voor mijn bedrijf krachtliefdewijsheid een website. k woon alleen wel in Eindhoven dus communicatie zou via skype etc kunnen.
  Stuur je me een persoonlijk bericht als je interesse hebt?
  Groetjes,
  Carien
  Carien (44) uit Eindhoven

  Profiel
 • Hallo Floor,

  Ik zou graag gebruik willen maken van je aanbod, en uiteraard jou helpen met het opbouwen van je portfolio.

  Ik ben vorige jaar begonnen als zelfstandige in het HR (Human Resources) vak. Een website met o.a. blogs en informatie lijkt me wel interessant. Daarom stond een eigen website maken nog bij mij op het lijstje, echter weet ik niet hoe en wat. Zou jij mij hierin willen en kunnen helpen?

  Ik zie graag je reactie tegemoet.

  groet,
  Deniz

  Deniz uit Zaandam

  Profiel