• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

Cursus natuurlijke anticonceptie in Amsterdam

zaterdag 16 februari 2019'
Aanbod
 
Sensiplan® is een sympto-thermale methode van geboorteregeling. Door verschillende signalen die het lichaam van de vrouw gedurende haar cyclus afgeeft te leren interpreteren kunnen de vruchtbare en onvruchtbare dagen met grote nauwkeurigheid worden vastgesteld. Op deze manier is een natuurlijke anticonceptiemethode mogelijk. Sensiplan is ontwikkeld aan Duitse universiteiten en wetenschappelijk onderbouwd. Zij is op dit moment de meest betrouwbare vorm van natuurlijke anticonceptie (PI 0,4-1,8).

Sensiplan combineert de basale lichaamstemperatuur met de observaties van het cervixslijmsymptoom of de baarmoederhals. Op die manier wordt er gebruik gemaakt van dubbele controle (het principe van de sympto-thermale methode). Een observatie moet altijd extra bevestigd worden, voordat er 'groen licht' gegeven wordt. Dit waarborgt de hoge betrouwbaarheid, die vergelijkbaar is met de pil. Na het volgen van de cursus ben je in staat de methode voor de rest van je vruchtbare leven met deze hoge betrouwbaarheid te gebruiken.

Eind februari gaat er een cursus Sensiplan van start in Amsterdam! Je leert in 4 lessen (van ongeveer 2 uur) de signalen van je vruchtbaarheid te herkennen en de Sensiplan®methode betrouwbaar (vergelijkbaar met de pil) toe te passen.

Les 1: vrijdag 1 maart, 19:30 uur
Les 2: vrijdag 15 maart 19:30
Les 3: donderdag 11 april, 19:30
Les 4: vrijdag 10 mei, 19:30

Locatie: Latherusstraat, Amsterdam.

Kosten: € 265,-. Inclusief Hand- en Werkboek 'Natuurlijk en Zeker', digitale thermometer en individuele begeleiding.
Cursusprijs per vrouw, partner zeer welkom! Cursus ook open voor single dames.

Heb je vragen? Bel met het secretariaat (038-386 8540) of neem contact op met de consulent:
Guénaëlle de Graaf: guenaelle.de.graaf@sensiplan.nl of 06-24669140. www.ruimtevoorbloei.nl
Wij helpen je graag - vrijblijvend - verder!

Ook in andere plaatsen starten regelmatig cursussen. Bij voldoende aanmeldingen kan ieder moment een cursus beginnen. Neem contact op met het secretariaat: 038-3868540 / secretariaat@sensiplan.nl.

www.sensiplan.nl
 

Reageer

Reageren