• WOMEN Inc.
   
  Wij vergroten de kansen van vrouwen op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. En streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of jongen wordt geboren.
 • Nieuws & Agenda
   
  • Waarom de afbraak van ons onderwijs ook een vrouwenonderwerp is
  • Masterclass: 'Wat is de winst van werkgeluk'
  » Lees het laatste nieuws!
 • Doe mee!
   
  Deel je verhaal op het Podium, plaats een oproep op het Prikbord of test jezelf. Sluit je aan bij het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk.
 • aanTafel
   
  ❝ Inspirerend ❞ | ❝ Leerzaam ❞
  ❝ Bijzonder ❞ | ❝ Zeer waardevol ❞
  Schuif aanTafel, ga in gesprek over doel, lef & netwerk en ervaar het zelf!

5daagse retraite

maandag 28 januari 2019'
Aanbod
 
Beeldhouwen in hout en Kung Fu flow.
Van 29 april tot en met 3 mei.
In deze 5 daagse retraite starten we vanuit aandacht voor verbinding. Verbinding met jezelf, je hoofd, hart en handen. En verbinding met het hout om zo tot het proces van verbeelden te komen.

Het beeldhouwen in hout wordt begeleid door Anna Hakvoort.
Meestal ontstaat een beeld vanzelf, door goed te kijken, te voelen, de vormen te volgen en je intuïtie te gebruiken. Het proces is daarbij net zo belangrijk als het resultaat. Je kunt het werken met hout zien als een ontdekkingsreis waarbij al spelende met het materiaal jouw eigen vorm ontstaat.

Anna Hakvoort is beeldhouwer en geeft al meer dan 12 jaar cursussen beeldhouwen in haar eigen werkplaats en op locatie in binnen- en buitenland.
(www.annahakvoort.nl)

Kung Fu flow
Om met aandacht te kunnen werken is het fijn om in je eigen stilte te komen. Dit doen we door elke ochtend te beginnen met Kung Fu flow, mindfulness in beweging.
Centraal in deze oefeningen staan aandacht, ademhaling en beweging.
De bewegingen zijn vloeiend als water en hebben de vitaliserende energie van vuur. Het creëert flow zodat je volledig kunt opgaan in het hier en nu.

Deze bijeenkomsten worden verzorgd door Aleid Bouten, trainer en coach vitaliteit en veerkracht. Zij beoefent meer dan 30 jaar Poekoelan Kung Fu.

De 5 daagse vindt plaats in centrum Athanor in Lochem.

https://www.annahakvoort.nl/verbinding-en-verbeelding-5-daagse-retraite-beeldhouwen-in-hout-en-kung-fu-flow/
 

Reageer

Reageren