Ben je er klaar voor om het anders te gaan doen?

woensdag 31 juli 2019
 
 

Vraag je je steeds vaker af of dit het nou is? Is dit het leven waar je van gedroomd hebt?  Heb je het gevoel dat je gevangen zit? Of vastgelopen bent? Voel je dat het anders moet, maar weet je niet (meer) waar je moet beginnen? Voel je dat je meer kan, dat er meer in je zit, maar dat dat er nu niet uitkomt?

Ik begrijp je volkomen! Trust me ; ) En nee het is niet raar, het is helaas heel normaal dat je je zo voelt, maar ook heel vervelend. Het kan zelfs zo vervelend worden dat je 'op' raakt, depressief, overspannen of zelfs burn-out. En dat kan niet de bedoeling zijn!

En het gekke is.. je zou eigenlijk heel gelukkig moeten zijn. Je hebt een prima baan en een mooi gezin. Leuk huis, fijne vakanties, dus wat ‘zeur’ je dan? Maar het knagende gevoel gaat niet weg... Erger nog, het wordt steeds sterker. Wie ben ik, wat wil ik, wat heb ik bereikt? Je hebt wellicht een prima inkomen, maar of deze baan nou echt je passie is? En hoe staat het met je relatie? Nog steeds hopeloos verliefd? Alles eerlijk verdeeld in het huishouden? Je hebt de allerliefste kindjes van de wereld, maar wat vreten ze een energie. Van 's ochtends tot 's avonds ben je druk, TE druk.. Heb je wel tijd om echt te genieten van het leven?

Je staat voor iedereen klaar. Doet alles wat er van je verwacht wordt en meer dan dat. Een doener, een gulle gever, een perfectionist! Zo ben je nou eenmaal. Puntjes op de i en aandacht voor iedereen! Maar waar ben jij in dit verhaal? Krijg jij ook de aandacht en waardering die jij verdient? Wordt er ook naar jou geluisterd? Leef jij je droom?

Verlang je naar meer rust, structuur, energie en vrijheid? Wil je keuzes gaan maken? Wil je meer inzicht in jezelf en met een goed plan nu eindelijk echt gaan doen wat jij wilt? 

Ik kan je helpen! Met een persoonlijk coachtraject van 5 sessies bereik jij jouw doel. Bij aanmelding voor 1 oktober, ontvang je 25% korting op het coachtraject.

 Lees verder op www.hetistijdvoorjou.nl en misschien tot snel!

Don't dream your life, but live your Dreams!

Liefs, Marlies