Huisregels

Wij zijn heel benieuwd hoe jij tegen bepaalde onderwerpen aankijkt. Zoals je weet agenderen wij bij politiek en bedrijfsleven en met jouw stem kunnen we dat nog beter. Dus hoe meer meningen, reacties en persoonlijke verhalen, hoe beter wij ons werk kunnen doen. Schrijf mee!

Het Podium staat centraal binnen ons netwerk. Je kan het eigenlijk het kloppend hart van WOMEN Inc. noemen. Daarom begrijp je dat we bepaalde richtlijnen hebben opgesteld over wat we graag zien op het Podium en wat we liever niet terugzien. 

Schrijf mee!
WOMEN Inc. is er voor alle vrouwen van Nederland, met een blik op de wereld en die een stap vooruit willen zetten. Wil jij dat ook? Dan heb je vast een verhaal of iets anders waar wij graag aandacht aanbesteden op het Podium.

Liever niet
Onderstaande zien we liever niet en kan je een waarschuwing opleveren. Na een waarschuwing kunnen we je een tijdelijke of gehele blokkade toewijzen. Zie jij zelf iets dat je niet wilt niet zien op het Podium, laat het de eindredacteuren weten, via info@womeninc.nl.
• KORTZICHTIGHEID. Kortzichtige reacties staan we niet toe. Dat zijn bijvoorbeeld: racistische uitspraken of bedreigingen.
• ANONIEMPJES. Het Podium is uniek in zijn soort en heeft het doel dat iedereen open en transparant deelneemt. Nep-accounts worden daarom door eindredacteuren verwijderd.
• RESPECTLOOS. We willen in gesprek gaan met elkaar. Opbouwende feedback is welkom, maar houd het positief en respectvol.
• RECLAMEMAKERS. Het Podium is niet ontstaan voor het promoten van niet-inhoudelijke producten en diensten. Deze krijgen geen plek op het Podium, ook in de reacties op berichten niet. Weblinks en e-mailadressen zijn niet toegestaan in teksten, je kan het alleen invullen in de specifieke aangegeven velden.
• SLODDERVOSSEN. Berichten of reacties met veel tik-, taal- en spelfouten zien we liever niet terug op het Podium. Tip: lees je reactie terug alvorens te posten.
• PAPEGAAIEN. We willen een divers aanbod garanderen op het Podium, omdat ons netwerk uit verschillende vrouwen bestaat met verschillende behoeften. Daarom worden berichten die al eerder zijn gedeeld of erg lijken op berichten die eerder zijn gedeeld niet geaccepteerd. 

Mannen & het WOMEN Inc. Podium
Ook mannen zijn welkom op het WOMEN Inc Podium! Alleen geldt wel de gouden regel dat ook jouw bijdrage bijdraagt aan het versterken van vrouwen.  

Jouw Podium bijdrage uitgelicht
Sommige bijdragen op het Podium vinden we zo inspirerend dat we deze graag delen met nog meer vrouwen uit ons netwerk. Het is daarom mogelijk dat we jouw bijdrage uitlichten in onze nieuwsbrief of op onze social media om ook daar onze achterban te versterken met jouw verhaal. 

Aansprakelijkheid WOMEN Inc.
WOMEN Inc. aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van Podium berichten. Het door de bezoekers geplaatste bericht toont de expressie van de auteur en hoeft niet per se de mening te vertegenwoordigen van WOMEN Inc.. WOMEN Inc. verstrekt geen adresgegevens van aangesloten achterban. WOMEN Inc. is niet verantwoordelijk voor daden van aangesloten achterban en/of eventuele oplichting.

Waarschuwingen
Heb je een waarschuwing, tijdelijke of een volledige ontzegging ontvangen van een van de Podium eindredacteuren? Je kan ons natuurlijk altijd een bezwaar e-mailen. Alle emails worden met veel aandacht gelezen en wij zijn er zeker van dat we er samen wel uitkomen! Bezwaar maken tegen de huisregels heeft geen zin.